Röjsåg & Trimmer

Grästrimmer & gräsröjare

Röjsåg & Trimmer

Vi erbjuder tillförlitliga kraftfulla grästrimmers och gräsröjare för bästa resultat och arbetsmiljö från välkända varumärken såsom Husqvarna, Stihl, MTD, AL-KO, WOLF-garten m.m.

Läs mer
Visar 68 produkter

Grästrimmer & gräsröjare

Sortering
Tillverkare
Pris
Drivkälla
Taggar
Visa fler

Välj rätt redskap till att trimma kanterna

Grässtrån och ogräs växer sig snabbt högt i trånga utrymmen av trädgården. För att få en fin gräsmatta är det därför viktigt att trimma kanterna på gräsmattan på rätt sätt. Vissa gräsklippare klarar de trånga partierna kring buskar, träd och rabatter bättre än andra – men för bästa resultat krävs det ofta kompletterande redskap. För att ta itu med de allra mest svåråtkomliga kanterna på din gräsmatta krävs det ofta en grästrimmer eller gräsröjare som komplement till din gräsklippare. Vad passar dina behov bäst? Vi har både eltrimmer, batteritrimmer och bensintrimmer.

Grästrimmer

För att få till en riktigt vältrimmad gräsmatta kan det vara värt att investera i en grästrimmer. En trimmer är bra både för att klippa gräset längs fasaden och snygga till kanterna längst rabatten. Trimmers kommer i många olika varianter; batteridrivna, bensindrivna och eldrivna med nätanslutning. Dessutom finns det även hjulburna varianter, som är en perfekt kombination mellan gräsklippare och trimmer.
Vilken slags trimmer du väljer beror helt på hur stor tomten är och hur mycket gräs du vill ta bort. En tumregel är att välja bensindrivna trimmers vid kraftigt ogräs, och en smidigare batteridriven trimmer vid lättare gräspartier.

Gräsröjare

Gräsröjaren är ett kraftigt redskap som med fördel kan användas vid borttagning av större gräspartier eller kraftigt ogräs. Den kan utrustas med ett flertal skärverktyg som trimmerlina, plastknivar, gräsklinga, gräskniv och i vissa fall röjsågsklinga. Gräsröjaren arbetar efter samma princip som en trimmer, men bärs med sele och går oftast på bensin.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt