Rengöringsmaskiner

Högtryckstvättar

Rengöringsmaskiner

Högtryckstvättar gör skinande rent även på dom besvärligaste platserna. Med flera praktiska tillbehör rengör högtryckstvättarna snabbt, grundligt och bekvämt hela ytor, fasader, stensättningar eller fordon.

Läs mer
Visar 173 produkter

Högtryckstvättar

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

Högtryckstvättar

En högkvalitativ högtryckstvätt har många användningsområden och är en god investering för hemmafixaren, lantbrukaren och entreprenören. Högtryckstvätten klarar av att arbeta med stora ytor och är därför perfekt för att exempelvis tvätta husfasader. Den fungerar även utmärkt för biltvätt, rengöring av kakel och klinker samt murar och altaner. Genom att använda dig av olika tillbehör, som exempelvis en roterande borste eller en rörrensare, kan du utöka användningsområdet och effektiviteten hos din maskin. När du ska köpa högtryckstvätt kan det löna sig att fundera över vad du tänkt använda den till och vilka tillbehör du kan behöva så att du hittar det som passar dig och dina behov bäst.

En högtryckstvätt sparar dig Tid

Du kan tvätta bilen, cykeln eller mopeden hemma. Drabbas du av stopp i rör eller avlopp kan du, med hjälp av tillbehör till din högtryckstvätt, själv lösa problemet och slipper ringa en dyr rörmokare. Den är också användbar när det är dags att måla om. Förarbetet inför målningen är minst lika viktig som målningen i sig, en högtryckstvätt gör effektivt rent din fasad och underlättar således arbetet en hel del. På Maskinklippet kan du hitta högtryckstvättar från flera kända leverantörer till förmånliga priser. Ställs det stora krav på högeffektiv rengöring så har vi även hetvattentvättar för den mest avancerade rengöringen.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt