/ Stihl TS 700 Kapmaskin
Fraktfritt
TS700_ACTION_XIII.jpg
TS700_ACTION_XX (1).jpg
TS700_ACTION_XXII.jpg
Stihl TS 700 Kapmaskin
TS700_II.jpg
TS700_V.jpg
TS700_ACTION_V.jpg
TS700_ACTION_VII.jpg
TS700_ACTION_VIII.jpg
TS700_ACTION_X.jpg
TS700_ACTION_XIII.jpg
TS700_ACTION_XX (1).jpg
TS700_ACTION_XXII.jpg
Stihl TS 700 Kapmaskin
TS700_II.jpg
TS700_V.jpg
Stihl

Stihl TS 700 Kapmaskin

Inkl. 2 kapskivor
18 289 kr
Webblager - Skickas om 3-5 vardagar

Fri frakt

Image title missing

En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -

En månads frivillig självriskförsäkring från

 

Easy Peasy ingår -

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 42242000053
Stihl  TS 700 har med sin toppmoderna teknik och höga effekt satt en ny standard för våra kapmaskiner. Stark motor på hela 5,0 kW. Långa rengöringsintervaller med flerstegssystem med cyklonfiltrering. Mycket låga vibrationer tack vare, specialanpassade avvibreringselement. Låga utsläpp och låg bränsleförbrukning med ett unikt spolsystem. Allt detta i en och samma maskin. TS 700 kan monteras på kapvagnen FW 20 (medföljer ej).

Levereras med 2 kapskivor, en fiberförstärkt och en diamantskiva.

Antivibrationssystem

Antivibrationssystem som effektivt tar upp de farliga vibrationerna från motorn och klingan i exakt beräknade buffertzoner och gör handtagen näst intill vibrationsfria. Mycket bekämt och bra ergonomi.


Dekompressionsventil

Dekompressionsventilen släpper ut en del av den komprimerade luften i förbränningskammaren, vilket gör att det krävs betydligt mindre kraft för att starta motorn. Belastningen på dig som användare är mycket lägre och det skonar också hela maskinens startsystem.


ElastoStart

På grund av kompressionstrycket bildas krafttoppar vid startögonblicket av en förbränningsmotor som belastar muskler och leder. STIHL ElastoStart, ett specialhandtag, tar med hjälp av ett fjädersystem upp och dämpar krafttopparna. Du får en jämn och bekväm start av maskinen.


Ergonomiskt grepp

Modern och ergonomisk handtagsdesign som ger ett optimalt grepp och ergonomi i alla lägen.


Halvautomatisk kilremspänning

Kilremmen efterspänns automatiskt för att alltid hålla samma spänning. Lossa bara på spännskruven så spänns kilremmen per automatik. Det ger optimal kraftöverföring och förlänger både kilremmens och kullagrets livslängd.


Halvautomatisk kilremspänning

Kilremmen efterspänns automatiskt för att alltid hålla samma spänning. Lossa bara på spännskruven så spänns kilremmen per automatik. Det ger optimal kraftöverföring och förlänger både kilremmens och kullagrets livslängd.


Kompensator

Stihl kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle- luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när du får ett tydligt effektfall är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt.


Långtids luftfiltersystem med cyklon förfiltrering

I cyklonfiltreringen förfiltreras den insugna luften i ett speciellt system. När luften når luftfiltret är redan 80% av smutspartiklarna bortfiltrerade. Smutspartiklarna samlas inte i ett skumfilter utan separeras och slungas ut ur maskinen. Tillsammans med vårt långtids luftfiltersystem blir rengöringsintervallerna mycket långa och maskinen skyddas effektivt.


Magnesiumskydd

Kapskiveskydd i pressgjuten magnesium som ger en tydlig viktreduktion. Skyddet är enkelt att ställa om och har en vattentillförsel i ergnomisk design.


Primer

Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.


2-MIX motor

Under spolningen lägger sig ett skikt med friskluft i vevhuset mellan den förbrända och oförbrända bensinen. Denna luftkudde förhindrar att oförbrända bensinångor släpps ut med avgaserna, man säger att spolförlusterna minimeras. Belastningen på människa och miljö minskas avsevärt.


Vattenanslutning

Via vattenanslutningen leds vatten till kapskivan och det damm som bildas under arbeitet binds effektivt och arbetsmiljön förbättras avsevärt. Anslutningen är så konstruerad att den inte stör under arbetet.
Produktspecifikationer
Cylindervolym
98.5 cm³
Drivkälla
Bensin 2-takt
Effekt(kW)
5 kW
Klinga medföljer
yes
Ljudnivå
113 dB(A)
Max klingdiameter
350 mm
Max. skärdjup
125
Ljudtrycksnivå
101 dB(A)
Tankvolym
1.2 l
Vikt
11.7 kg
Garanti
2 år
Dokument