Klippo Reservdelar

Vi säljer reservdelar till alla Klippo gräsklippare, både till äldre och nyare modeller. Sök upp dina Klippo reservdelar genom att följa vår reservdelsguide ovan. Du identifierar enkelt vad du har för modell av Klippo genom att titta på klisterdekalen som sitter någonstans på gräsklipparens kåpa. Denna klisterdekal säger allt om din maskin som du behöver veta för att hitta rätt reservdelar: modell, produktnummer, serienummer och årsmodell. Sedan kan du söka upp både manualer och sprängskisser med artikelnummer till din Klippo gräsklippare som alla är sökbara på Maskinklippet. Vanliga reservdelar som slits efter normal användning är Klippo däck, knivar och remmar. Du hittar alla dessa frekventa delar på Maskinklippet.

Hittar du inte reservdelarna?

Om du inte hittar reservdelarna på Maskinklippet kan det bero på olika saker. Ofta är artiklarna utgångna, men många gånger har de istället ersatts av ett nytt nummer. Kontakta oss på mail så kan vi leta upp ersättningsnumret till dig.

Äldre modell?

Har du en äldre modell av Klippo? Då är det inte säkert att det sitter kvar någon klisterdekal på gräsklipparens kåpa. Klippo säger själva att de är evighetsmaskiner och visst finns det fortfarande gott om äldre Klippo-maskiner som flitigt jobbar på runt om i våra trädgårdar. Om du har en äldre modell av Klippo kan du bara titta på vad den har för modellnamn eller annan identifikation du hittar på gräsklipparen (dock inte på motorn). Sedan kan du söka upp dina Klippo reservdelar på Maskinklippet.

Motordelar

Söker du delar till motorn på din Klippo gräsklippare? Många av de frekventa delarna såsom tändstift, luftfilter och olja hittar du här. Övriga reservdelar till Briggs & Stratton-motorer hittar du här. Är din Klippo gräsklippare utrustad med någon annan motor än Briggs & Stratton? Ofta står originalnumret på delarna och i annat fall kan du kontakta motortillverkaren och få fram originalnumret på delarna du söker.    

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt