Övervakningskamera: för hem, stuga och ägodelar

Håll koll på ditt hem, din sommarstuga, dina maskiner, dina djur – Maskinklippet tipsar om övervakningskameror som möter dina specifika behov!

På 80-talet dök kameraövervakning främst upp på film, där någon med alldeles för många kvadratmeter hade en skärm som återgav olika vinklar av ägor, grindar, dörrar, vinkällare och garage. Film på film alltså, men övervakningskameror är inte längre lyxkonsumtion och blir allt vanligare i Sverige. Kameror är ett utmärkt komplement för att skydda dina ägodelar som maskiner, dina djur, din sommarstuga eller dig och din familj. Kamerautvecklingen har gått fort – nu är det lätt att själv installera en kamera eller ett system som skickar bilder och filmer till dig var du än befinner dig. Beroende av dina behov – här följer Maskinklippets tips.

En kamera med full koll

Det enklast möjliga täcker mer än du tror! Vill du få koll snabbt och smidigt, och push-notiser till din smartphone eller surfplatta när det händer något, räcker det med en övervakningskamera. König HD Fast IP-kamera har 15 meters nattseende och är inkopplad och klar på några minuter. När push-notisen kommer kan du i realtid följa vad som händer, live och direkt. Om du har exempelvis en garageuppfart, en ytterdörr eller en mer självklar väg in på din tomt kan detta vara ett bra alternativ – alternativt om det handlar om att övervaka djur, ett garage eller en maskinpark. Skulle du sedan vilja utöka med fler kameror möjliggör König HD Fast IP-kamera visning av upp till fyra kameror samtidigt.

Övervakningskameror runt hela huset

Är din syn på övervakning ett gäng kameror uppsatta runt hus och ägor och att du kan följa allt på en skärm inne i kontrollrummet (nåja, på en skärm i alla fall)? I så fall har Maskinklippet ett antal olika paket, men med en tvist. Det är nämligen möjligt att följa all aktivitet framför kameran via live-streaming, men även att spela in händelser på en medföljande hårddisk via rörelsedetektering samt att få notiser eller e-post när något händer. I våra system ställer du lätt in vilken/vilka av dina kameror som du vill använder sig av rörelsedetektering – övervakar du dina djur eller står ett träd och vajar i vinden framför kameran kommer du annars få många notiser och mail utlösta av rörelsedetektorn. Låter detta som dina behov? Kolla närmare på exempelvis König CCTV Set HDD.

Det lilla extra

Maskinklippets lilla extra beträffande kameror är exempelvis en kamouflerad åtelkamera från Bolyguard. Ta en titt här för vårt fullständiga sortiment!

Regelrutan

Det är lagligt att sätta upp kameror hemma och på den egna tomten, med kravet att du sätter upp en skylt om att bostaden är kameraövervakad samt att, så klart, kameran inte täcker exempelvis grannens trädgård eller allmän väg. För att övervaka platser dit allmänheten har tillträde krävs alltid tillstånd och det är inte heller tillåtet att övervaka exempelvis hyresgäster.

Se hela sortimentet här

Produkter som används i artikeln

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt