Motorsåg & Skärutrustning

Stångsågar & Specialsågar

Motorsåg & Skärutrustning

Stångsåg, betongsåg och räddningssåg för att göra speciella jobb lättare. Kvalitetsmaskiner från kända tillverkare såsom Husqvarna, Stihl och Pellenc.

Läs mer
Visar 15 produkter

Stångsågar & Specialsågar

Sortering
Varumärke
Pris
Drivkälla
Visa fler

Stångsågar

De knepigaste uppgifter går lekande lätt med en stångsåg. När man jobbar i naturen kan det ibland uppstå situationer där onaturliga arbetspositioner blir svåra att undvika – det är här som stamkvistare spelar in och hjälper till för att jobbet ska gå enkelt och fortfarande vara ergonomiskt.

 

Betongsågar

För dammbinding samt kylning och smörjning av kedja och svärd används vatten – maskinen lämpar sig mycket väl för byggmaterial såsom betong, natursten, avloppsrör och murar.

Räddningssåg

Räddningssågen används inom brandbekämpning, räddningstjänst, räddningsarbeten och för att ta sig igenom mycket svårgenomträngliga material med sina bepansrade skärtänder.

 

Batteridrift

För dig som jobbar i tätort och dessutom vill jobba mer miljövänligt är de batteridrivna alternativen perfekt. Med både lägre ljudnivå och utan avgaser blir jobbet roligare. Kapaciteten är fullt tillräcklig för kapning av grenar. Dagens batterier har så pass bra kapacitet att en laddning räcker lika långt som en tank bensin, och litiumjonbatteriet håller dessutom för hundratals laddningar.

Underhåll din motorsåg

Fila din kedja med filmall

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt