/ Stihl RMA 443 C Batterigräsklippare Inkl. Batteri & Laddare
RMA443C_I.jpg
RMA443C_II.jpg
Stihl RMA 443 C Batterigräsklippare Inkl. Batteri & Laddare
RMA443C_I.jpg
RMA443C_II.jpg
Stihl RMA 443 C Batterigräsklippare Inkl. Batteri & Laddare
RMA443C_I.jpg
-9%
Utgått ur vårt sortiment
Stihl

Stihl RMA 443 C Batterigräsklippare Inkl. Batteri & Laddare

Upp till 350 m²
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 63382000046
Om du har höga krav på din utrustning, är STIHL RMA 443 C som gjord för dig. Utrustad med ett effektstarkt batteri ur STIHLs batterisystem PRO, klarar den trädgårdar upp till 500 kvm. I eco-läge sparar batterigräsklipparen energi både när den klipper, samlar upp eller bioklipper. Den flödesoptimerade kniven virvlarbara upp så mycket luft som behövs, vilket ytterligare spararpå batterikapaciteten och ökar klippkapaciteten. Önskad klipphöjd ställs enkelt in med den centrala klipphöjdsinställningen. När uppsamlaren är full är den enkel att ta ur, tömma och sätta tillbaka med sin öppningsbara konstruktion och klipparens unika monohandtag. Levereras med batteri AP200 och laddare AL101.


Bärhandtag

Ett praktisk bärhandtag är integrerat i kåpan som gör det enkelt att lasta eller flytta maskinen. Den kan också användas till att surra fast klipparen under transport.


Central klipphöjdsinställning

Den centrala klipphöjdsinställningen är lätt att reglera och ställs stegvis in på önskad klipphöjd. En skala visar den aktuella höjden.


Eco-läge

I det så kallade Eco-läget, reglerar motorn automatiskt sin effekt efter uppgiften och levererar bara exakt den mängd energi som krävs, vilket ger längre körtid.


Flödesoptimerad kniv

Den flödesoptimerade kniven kapar gräset och virvlar bara upp så mycket luft som behövs, vilket sparar på batterikapaciteten och ökar klippkapaciteten.


Fällbart handtag

Med det fällbara handtaget är STIHLs batterigräsklippare enkla att transportera samtidigt som de tar liten plats vid förvaring.


Innovativ uppsamlare

Gräsuppsamlaren är lätt att öppna och tömma med sin uppfällbara ovandel och har en integrerad nivåindikeringsom visar när det är dags att tömma. Luft och damm leds ut på sidan via ventilationsöppningar på sidan som är riktade nedåt.


Lättrullande hjul

Hjulen är mycket robusta med lång livslängd. Drivhjulen är dessutom utrustade med en traktions- och styrningsprofil. 


Monohandtag

Innovativt och fällbart handtag som sparar plats vid förvaring och förenklar arbetet. Uppsamlaren är enkel att komma åt och lätt att ta ur. Tack vare den verktygslösa höjdjusteringen kan handtaget enkelt anpassas till kroppsstorlek för en ergonomisk arbetsställning.


Polymerkåpa

Polymerkåpa, tillverkad av ett högteknologiskt material som är ovanligt lätt, samtidigt som den är mycket tålig, robust samt värme och UV-beständig.

Produktspecifikationer
Drivkälla
Batteri
Batterityp
Li-Ion
Drivning
Nej
Klippbredd cm
41 cm
Klipphöjd max
75 mm
Klipphöjd min
25 mm
Uppsamlare
Ja
Uppsamlarvolym
55 l
Vikt
21 kg
Inkl. Batteri & Laddare
Ja