Maskiner & Verktyg

Vattenpumpar

Maskiner & Verktyg

Vattenpumpar är ett samlingsnamn för pumpar som är konstruerade att ta hand om vatten i någon form. På Maskinklippet finns vattenpumpar för alla användningsområden och miljöer – vad är dina behov?

Läs mer
Tips
Visar 65 produkter

Vattenpumpar

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

Dränkbara pumpar

Pumpmodellen som fungerar för alla vattentyper och användningsområden. Är du på jakt efter en pump till din grävda brunn, till bevattningen, till dammen eller poolen är det här pumpen du ska satsa på. Använd dig av grundvatten och regnvatten från brunnar eller regntunnor och pumpa vattnet dit du vill. Pumpen fungerar även bra vid översvämningar.

Mobila pumpar

Detta är valet för dig som har behov av kraftig bevattning. Ska du tömma en bassäng, dränera en hage, öka trycket i sprinklers eller sprutor – en mobil tryckpump gör jobbet. Tekniska detaljer som stora XXL-filter, breda fötter och integrerat torrkörningsskydd gör pumpen kompatibel för större vattenmängder.

 

Hydroforpumpar

Hydroforpumpen är mest lämplig till att tappa vatten från regnvattencisterner, brunnar och dammar. Pumpen kan kompletteras med filter och annan utrustning och kan då fungera som en mindre vattenreningsanläggning. Hydroforpumpen är utrustad med starka elektriska motorer som skapar ett säkert tryck för vattenförsörjning till såväl bostad som trädgård.

 

Visste du att…

…dränkbara pumpar cirkulerar eller pumpar snabbt bort smutsigt och förorenat vatten.

…hydroforpumpen generellt sett har bättre tryck än andra pumpmodeller

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt