Skor

Arbetsskor

Ett par riktigt sköna arbetsskor av hög kvalitet är enormt viktig för alla som går eller står mycket på jobbet, därför har vi på Maskinklippet fokuserat på ett brett sortiment av arbetsskor. Vi har arbetsskor från ledande varumärken såsom Arbesko, Blåkläder, Bekina Boots, Tretorn, Husqvarna och Stihl.

Läs mer
Visar 123 produkter

Arbetsskor

Sortering
Pris
Varumärke
Skofiltrering
Visa fler

Att tänka på vid val av arbetsskor

Eftersom arbetsskor kommer att bäras under långa pass flera dagar i veckan är det viktigt att du väljer rätt sko för rätt ändamål. Vi har exempelvis skor som är anpassade för hantverkare och verkstad med tåhätta och trampskydd, antistatbehandlade skor om man jobbar med elektronik eller värmebeständiga skor för heta arbeten. Det finns även modeller anpassade för olika årstider med extra fodring för vintern och sandaler eller tofflor för varma sommardagar.

Brett sortiment

Vårat breda sortiment omfattar arbetsskor, arbetskängor, arbetsstövlar, arbetssandaler och arbetstofflor från ledande varumärken såsom Arbesko, Blåkläder, Bekina Boots, Tretorn, Husqvarna och Stihl. Vi erbjuder allt från enklare sandaler till tjockare vinterkängor och stövlar anpassade för vårt nordiska, tuffa klimat samt allt där emellan.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt