Maskinklippet Magasin

Här har vi samlat allt ifrån produktguider och skötselråd för dina produkter, till inspiration för olika tillfällen.

Image title missing

Tips & Råd

Varför vertikalskära gräsmattan?

En välskött gräsmatta är inte bara en vacker syn utan också en funktionell del av trädgården. För att säkerställa att gräsmattan förblir frodig och motståndskraftig mot sommarens påfrestningar är det viktigt att utföra regelbunden skötsel. En av de avgörande metoderna för att upprätthålla en hälsosam gräsmatta är vertikalskärning. Här får du reda på varför vertikalskärning är en nödvändig del av gräsmattans vård och hur det kan gynna dess tillväxt och livslängd.Instruktionsfilmer

Vikten av sågskyddskläder


Är huggarbyxor onödiga? Vi visar hur stor skillnad det är på rätt skyddskläder och ett par vanliga arbetsbyxor. För din egen säkerhet, använd rätt skyddskläder vid användning av motorsåg.

h450-0075-2-large

Skog

Bästa veden för brasan


Vilket träslag har högst energiinnehåll? Och hur var det nu med torktid? Vi rätar ut frågetecknen kring ved.

Brasa_mi33

Instruktionsfilmer

Sök och beställ reservdelar online


På Maskinklippet söker och beställer du enkelt reservdelar till dina skogs- och trädgårdsmaskiner. Allt du behöver är varumärke, produktnamn samt årsmodell - detta är information som du enkelt identifierar på maskinens typskylt. Vi erbjuder reservdelar till varumärken så som Husqvarna, Stihl, MTD, Jonsered med flera. Följ videon nedanför för att se hur du går till väga.

reservdel2

3 av 163 artiklar

Visa fler artiklar