Maskinklippet Magasin

Här har vi samlat allt ifrån produktguider och skötselråd för dina produkter, till inspiration för olika tillfällen.

Image title missing

Trädgård

Köpguide Robotgräsklippare välj den bästa roboten för din gräsyta

Att välja rätt robotgräsklippare bland alla modeller som finns på marknaden är inte det lättaste, här ger vi dig en bra start för att hitta den bästa modellen för just din tomt. Spara värdefull tid med en helt självgående robotgräsklippare!Instruktionsfilmer

Champion Elverk - Felsökning & Åtgärder


Har du problem med ditt bensinelverk från Champion? Här går vi igenom felsökning och åtgärder om ditt elverk inte fungerar eller går ojämnt. I videon visas ett CPG4000E1-EU-SC, men tipsen är generella för våra samtliga CPG-modeller.

champion-cpg9000e2-eupic13

Tips & Råd

Att tänka på när du väljer jordfräs


Att odla och få plocka sina egna grönsaker, bär och rotfrukter är för många en lantlig dröm. Men vägen till att börja skapa sitt eget trädgårdsland eller köksträdgård kan vara både tung och arbetsam. Med en jordfräs går bearbetningen av jorden snabbare, är mindre tungt för kroppen och blir samtidigt mycket roligare!

MH585_ACTION_I

Service & Underhåll

Så servar du din gräsklippare


Känns din gräsklippare trött efter vintervilan? Klipper den kanske inte lika bra längre eller går den lite ojämnt i motorn? Då kan det vara dags för en service! Här går vi igenom steg för steg hur du servar din gåbakomgräsklippare och gör den redo för ännu en sommar!

gåbakom service

3 av 150 artiklar

Visa fler artiklar