Om oss

Maskinklippet är en servande fackhandel på nätet. Verksamheten startade 1998 i Mörrum, Blekinge. Där finns fortfarande vår butik och verkstad. När du handlar på Maskinklippet kan du känna dig trygg med att du får support både före, under och efter köpet tack vare många års erfarenhet från branschen och produkterna. Vi är 16 glada medarbetare som dagligen arbetar för att uppfylla våra kunders förväntningar och allra helst även överträffa dem. 

Välkommen till oss på Maskinklippet!

Maskinklippet AB

556554-9937

Box 15

375 21 Mörrum

Besöksadress

Byggesvägen 4

37532 Mörrum

I vår butik på Byggesvägen 4 kan du se de mest populära produkterna live samt lämna in dina maskiner på service i vår auktoriserade verkstad. Våra öppettider är normalt sett öppna helgfria vardagar 9-16. Dessa tider kan avvika så kolla alltid aktuella öppettider på Google.

Tel nr: 0454 - 505 90

Mail: kontakt@maskinklippet.se

Chatt: Om vi är online finner du chatten nere i vänstra hörnet

Momsregistreringsnummer: SE556554993701

Styrelsen har sitt säte i Karlshamn.

Jobba hos oss

Intresserad av att jobba med oss på Maskinklippet? Ett jobb på Maskinklippet.se är inget vanligt jobb. Vi är inte nöjda om vi inte är marknadens bästa leverantör. Oavsett om du jobbar med SEO, inköp, marknad, kundtjänst, ekonomi etc., söker vi dig som alltid vill gå längre än andra. Vi söker dig som älskar förändringar och är beredd att ge lite extra för att se en utveckling av ditt arbete och dig själv. Det är så vi tror att vi förblir bästa leverantören. Klicka här för att se våra lediga tjänster.