Start / Magasinet / Sök och beställ reservdelar online

Sök och beställ reservdelar online

Sök och beställ reservdelar online

Instruktionsfilmer

Tips & Råd

På Maskinklippet söker och beställer du enkelt reservdelar till dina skogs- och trädgårdsmaskiner. Allt du behöver är varumärke, produktnamn samt årsmodell - detta är information som du enkelt identifierar på maskinens typskylt. Vi erbjuder reservdelar till varumärken så som Husqvarna, Stihl, MTD, Jonsered med flera. Följ videon nedanför för att se hur du går till väga.

Nedan förklarar vi stegen vi går igenom i videon hur du söker och beställer reservdelar online på Maskinklippet:

1. Börja med att identifiera din maskins typskylt. På denna skylt finner du både produktnummer, serienummer, modellbeteckning samt årsmodell. Tänk på att om du söker motordelar måste du istället leta upp motorns typskylt där du finner modell, typ och kod på motorn. På vissa modeller kan dessa skyltar vara instansade och finnas under kåpor. 

2. Plocka sedan fram din dator, surfplatta eller mobiltelefon och surfa in på Maskinklippet.se. Där finner du kompletta sprängskisser, reservdelslistor, manualer och över 450.000 reservdelar till skogs- och trädgårdsmaskiner.

3. Klicka in på kategorin "Reservdelar" i menyn och välj därefter varumärke på din maskin (motorns varumärke om du söker motordelar.)

4. I nästa steg väljer du typen av maskin/motor du söker reservdelar till.

5. Välj modell och eventuellt specifik årsmodell/produktnummer om så krävs.

6. Välj den del av maskinen du söker reservdel till och leta enkelt upp reservdelen i sprängskissen. 

7. Klicka på reservdelen för att se pris och leveransstatus. Om inte reservdelen är klickbar kan du söka på artikelnumret i sökrutan på Maskinklippet.se.

8. Lägg reservdelen i varukorgen och gå sedan till kassan för att genomföra köpet. Din reservdel beställs och skickas nu till dig enligt valt transportsätt. Enkelt och smidigt!

Här hittar du alla sprängskisser och reservdelar.

Relaterade artiklar

MAGASIN

Varför vertikalskära gräsmattan?