Start / Magasinet / Maskinklippet provkör

Maskinklippet provkör

Maskinklippet provkör

Skog

Instruktionsfilmer

Trädgård

När du köper en maskin av märket Husqvarna från Maskinklippet provkör och funktionskontrollerar vi den alltid innan leverans. Detta ger dig som kund en trygghet i att du får hem en välfungerande produkt!

Provkör och funktionskontrollera

Maskinklippet provkör och funktionskontrollerar alla maskiner från Husqvarna innan leverans.  Motorsågar startas upp och vi kontrollerar att exempelvis kedjesmörjning, kedjebroms, gasspärr och stoppknapp fungerar innan den packas ner i lådan och skickas till Dig. Rutiner för uppstart och funktionskontroll gäller för alla typer av maskiner från Husqvarna. Vi skickar även med en blankett som intygar att maskinen är uppstartad och funktionskontrollerad. 

Observera att vissa produkter skickas utan olja i p.g.a. risken för läckage. Kontrollera alltid oljenivån innan uppstart av maskinen. Du kan alltid kontakta oss på mail (kontakt@maskinklippet.se) eller telefon (0454-50590) om du har några frågor angående din maskin. Vår kunniga, tekniska support besvarar gladeligen dina frågor och funderingar kring dina maskiner.

Vi levererar alla maskiner tillsammans med all nödvändig dokumentation. Här på Maskinklippet hittar du mycket matnyttig information kring hur du tar hand om dina maskiner på bästa sätt. Vi har till exempel servicefilmer på enklare service som du som konsument själv kan göra hemma för att underhålla dina maskiner. Det finns även artiklar som tipsar om hur du kan förenkla arbetet med dina maskiner, exempelvis hur du kvistar smidigt eller hur du trimmar kanterna runt gräsmattan snyggast.

Vi har samlat denna informationen för att du som kund ska känna dig säker i ditt arbete med maskiner och redskap ur vårt sortiment. Vi jobbar dagligen för vårt namn: Maskinklippet - En riktig maskinaffär på nätet!

Produkter som används i artikeln

MK Första förband på köpet! Paket
Husqvarna 545FR Röjsågspaket
10 495 kr
+Paketartikel
Gå till

Relaterade artiklar

MAGASIN

Från hjärtsjukvård till trädgårdsdröm - Villa Wessman