Trädgård

Bevattning

Trädgård

På Maskinklippet hittar du ett stort sortiment för bevattning. Här finns strålpistoler, sprinklerstavar, vattenspridare, slangar, slangboxar, slangvagnar och mycket mer från välkända varumärken som Gardena och WOLF-Garten.

Läs mer
Visar 117 produkter

Bevattning

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

Bevattning

När regnet inte är tillräckligt behöver man tillföra extra vatten för att behålla grönskan i trädgården. Med genomtänkta lösningar och rätt utrustning ska inte bevattningen vara ett jobbigt måste. Maskinklippets bevattningssortiment består av slangkopplingar, munstycken, slangar, förvaring, trycksprutor, vattenspridare och automatisk bevattning. Produkterna kommer från kvalitativa märken som Gardena och WOLF-Garten.

Bevattningssystem

I vårt sortiment finns även bevattningssystem, det vill säga automatisk bevattning. Du hittar hela det sortimentet här. Detta är perfekt för dig som inte vill behöva tänka på bevattningen mer än nödvändigt. Med ett automatiskt bevattningssystem från Gardena kan du koppla av och njuta av vackra blommor på balkong och altan. Det finns bevattning för upp till sex meter långa blomlådor, utan kran. Komplettera med en bevattningstimer eller bevattningsdator och det sköter sig självt medan du kan göra annat.

6 tips för effektivare bevattning

Rädda gräsmattan under torkan

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt