Husqvarna Xplorer

Kvalitet, funktion och design

Visar 34 produkter

Husqvarna Xplorer

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

Husqvarnas nya fritidskläder

Noggrant utvecklade fritidskläder för årets alla väderlekar. Den exklusiva Explorer-serien från Husqvarna ger ett professionellt intryck. Omsorgsfullt valda material, en riktigt bra passform och en mängd smarta funktioner för många olika typer av aktiviteter gör att Xplorer-serien är perfekt för utomhusaktiviteter oavsett vädret.

 

Kvalitetskläder för kvalitetstid

Den exklusiva Husqvarna Xplorer-serien ger ett professionellt intryck. Noggrant utvalda material, bekväm passform och massor av smarta funktioner för diverse aktiviteter gör de här kläderna och väskorna perfekta för all typ av kvalitetstid.

I sortimentet hittar du bland annat den väldigt sköna fleecejackan som är en trogen vän under alla årstiderna, en bekväm halstub med Husqvarnas klassiska logotyp, samt kepsar och mössor som kompletterar din fritidsklädsel.

Tillbehör för utomhusaktiviteter

För varje äventyr eller uppgift finns det saker som du behöver ha med dig – för en bekväm känsla, eller kanske för att kunna utforska nya platser. I tillbehörssortimentet för Husqvarna Xplorer hittar du många av dessa saker, t.ex. en slitstark ryggsäck och en rymlig duffelväska. Alla produkterna i serien är både användbara och snygga.

 

Säsongssortiment

Säsongskollektionen är tillverkad i jordnära färger med karaktäristiska tryck och genomtänkta materialval, såsom ekologisk bomull. Kollektionen har utvecklats för vardaglig användning och komfort men med djärva och äventyrliga utmaningar i åtanke. Bredda din nyfikenhet och utforska nya äventyr med säsongskollektionen från Husqvarna.

Nyfiken på fler profilartiklar?

Fullständigt klädsortiment

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt