Ett jobb på Maskinklippet.se är inget vanligt jobb. Vi är inte nöjda om vi inte är marknadens bästa leverantör.
Därför söker vi heller inte vanliga människor. Oavsett om du jobbar med SEO, inköp, marknad, kundtjänst, ekonomi etc., söker vi dig som alltid vill gå längre än andra. Vi söker dig som inte slår dig till ro och inte gillar det som alltid varit.

 

Vi söker dig som är beredd att ge lite extra för att se en utveckling av ditt arbete och dig själv. Det är så vi tror att vi förblir bästa leverantören. Se våra lediga tjänster nedan eller skicka gärna en spontanansökan till: jobb@maskinklippet.se innehållande:

– CV

– Personligt brev

Välkommen med din ansökan!

 

Lediga tjänster

Verkstad/lager Arbetsledare

Maskinklippet expanderar och vi söker nu en arbetsledare till vår verkstad/lager. Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning och reparationer samt har god datorvana. Produktsortimentet består främst av småmotorer och batterimaskiner. Som person är du duktig på att leda och engagera andra. Du arbetar med tydlig struktur och kan med enkelhet prioritera vad som är viktigt och vad som är viktigast i stressiga situationer.

En dag som arbetsledare på Maskinklippet är ett mycket varierande arbete. Du kommer ta ansvar för kundmottagningen i vår verkstad, du felsöker, beställer reservdelar och fördelar reparationerna mellan medarbetarna i verkstaden. Du är spindeln i nätet mellan verkstad, lager, butik och kundtjänst. Med din tekniska kompetens och goda felsökningsförmåga kan du hjälpa våra kunder både i vår fysiska butik så väl som våra E-handlande kunder på Maskinklippet. Du har ett öga för lagerstruktur och kan enkelt se hur vi kan optimera våra ytor vid inleveranser. Vid högt tryck på vårt lager kommer du även vara delaktig i kvalitetskontroller av maskiner och utleveranser av ordrar.

Kompetenser:

  • Felsökning och reparationer av motorer och elektronik, även med hjälp av dator
  • God datorvana
  • Kundbemötande

Plus i kanten:

  • Intresse för våra produkter inom skog och trädgård
  • Erfarenhet av lagerstruktur

Maskinklippet är ett snabbväxande företag och vi söker dig som älskar förändringar och vill vara en del av en resa fylld med möjligheter att direkt vara delaktig i beslut och förändringar i organisationen.

Välkommen med din ansökan till jobb@maskinklippet.se

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt