Ett jobb på Maskinklippet.se är inget vanligt jobb. Vi är inte nöjda om vi inte är marknadens bästa leverantör. Oavsett om du jobbar med SEO, inköp, marknad, kundtjänst, ekonomi etc., söker vi dig som alltid vill gå längre än andra. Vi söker dig som inte slår dig till ro och inte gillar det som alltid varit.

Vi söker dig som är beredd att ge lite extra för att se en utveckling av ditt arbete och dig själv. Det är så vi tror att vi förblir bästa leverantören. Se våra lediga tjänster nedan eller skicka gärna en spontanansökan till: jobb@maskinklippet.se.

Om inget annat anges utgår tjänsterna från våra lokaler i Mörrum, Blekinge.

Välkommen med din ansökan!

 

Lediga tjänster

Teknisk kundtjänstmedarbetare

Vi söker Dig som är tekniskt intresserad och redo för nya utmaningar. Som kundtjänstmedarbetare hos oss blir du en del av ett härligt gäng som arbetar i högt tempo. Vi säljer produkter inom skog och trädgård, så erfarenhet av liknande bransch är mycket meriterande. Vår kundtjänst arbetar via telefon, mail samt chatt och detta kräver god simultanförmåga. Kundtjänst innebär främst försäljning av nya produkter men även t.ex. reservdelssök, teknisk support, leverans- och orderhantering. Tjänsten kan även innebära att vara behjälplig i vår fysiska butik i Mörrum. God datorvana är ett krav och ytterligare IT-erfarenheter är mycket meriterande.

Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetstider. Kundtjänst bemannas vardagar 8-21 samt söndagar 17-21. Arbetet kan delvis utföras hemifrån.

Kompetenser:

 • Maskintekniskt intresserad
 • God datorvana
 • Erfarenhet av kundtjänstarbete
 • God simultanförmåga

Plus i kanten:

 • Intresse för våra produkter inom skog och trädgård
 • Teknisk rådgivning/försäljning

Välkommen med din ansökan till jobb@maskinklippet.se

 

Lagermedarbetare säsongsanställning

På Maskinklippet håller vi alltid ett högt tempo för att säkerställa snabba leveranser till våra kunder, det är därför viktigt att du trivs att arbeta i högt tempo och är stresstålig. Arbetsuppgifterna förutsätter även att du är bra på att samarbeta med dina kollegor och är noggrann. Att du har tidigare erfarenhet av våra produkter och/eller lagerarbete är önskvärt. Du kommer ingå i vårt team som administrerar och packar ordrar från Maskinklippet. Vi har dagligen flera olika transportörer som lämnar och hämtar upp gods och det krävs bra planering för att optimera det dagliga arbetet och korta ner våra leveranstider. Arbetsuppgifterna består främst av att plocka och packa ordrar, ansvara för de dagliga inleveranserna, fylla på i butikshyllorna och vara behjälplig i butiken vid behov.

Heltidstjänst mars-augusti med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-17.

Kompetenser:

 • Stresstålig
 • God datorvana

Plus i kanten:

 • Intresse för våra produkter inom skog och trädgård
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Välkommen med din ansökan till jobb@maskinklippet.se

 

Key account manager B2B

Som Key account manager på Maskinklippet kommer du ansvara för vår B2B-satsning. Du kommer arbeta med att bredda vår kundkrets inom B2B och sälja in en gedigen och omfattande produktportfölj med produkter för skog- och trädgårdsskötsel samt vara behjälplig vid frågor som rör teknisk support och behovsanalys. Maskinklippet har för andra året i rad blivit ett av Blekinges snabbast växande företag och vi söker dig som älskar förändringar och nytänk.

Maskinklippet söker dig med känsla för kundservice, problemlösning och effektivisering. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare. Du har lätt för att samarbeta med kollegor likväl som att arbeta självständigt. Du är tekniskt lagd och det är mycket meriterande om du arbetat med liknande produkter tidigare. Du brinner för att skapa goda, långsiktiga relationer med dina kunder och du har tidigare erfarenhet av försäljning.

Kompetenser:

 • Tidigare erfarenhet av sälj
 • Teknisk kompetens
 • B-körkort

Plus i kanten:

 • Intresse för våra produkter inom skog och trädgård

Välkommen med din ansökan till jobb@maskinklippet.se

 

Installatör av robotgräsklippare

Är du social, självgående och älskar att arbeta utomhus? I så fall är det kanske dig vi söker som vår installatör av robotgräsklippare till våra lokala kunder i Blekinge. Robotgräsklippare är något du snart ser i var och varannan trädgård och det är en otrolig bekvämlighet för villaägaren. Efter att ha genomgått några dagars utbildning kommer du vara vårt ansikte utåt mot Blekinges villaägare och det är därför viktigt att du är social och självgående. Du får under hela säsongen tillgång till en egen firmabil som du besöker våra kunder med. Du kommer arbeta med installation av robotgräsklippare, pedagogiska genomgångar till våra kunder, supportsamtal samt ombyggnationer i trädgårdar.

Tjänsten är en säsongsanställning mars-augusti. Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Kompetenser:

 • Social
 • Självgående
 • B-körkort

Plus i kanten:

 • Intresse för våra produkter inom trädgård

Välkommen med din ansökan till jobb@maskinklippet.se

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt