Maskinklippet.se är en servande fackhandel vilket innebär att vid köp av en Husqvarna® eller Stihl produkt kommer vi att packa upp, montera och utföra leverans- och säkerhetskontroll innan leverans. Vid webborder påvisar kunden att den är kapabel att informera sig om beställda produkters korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel genom produkternas bifogade instruktionsmanualer och support genom vår kundtjänst.

Maskinklippet AB Organisationsnummer 556554-9937.

Alla priser på sidan är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms.

Öppet Köp/Byte av produkt

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp vid oanvänd vara. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad i oskadad originalförpackning tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Du som kund står för returfrakten. Vi återbetalar pengarna till dig när varan har kommit i retur. Önskar du byta storlek eller produkt lägger du en ny order och debiteras inte fraktkostnaden om du uppger att den är kopplad till en retur till kassan.

Vänligen fyll i följande retursedel vid retur: Returblankett

Returadressen är: Maskinklippet.se, Byggesvägen 4, 375 32 Mörrum

Ej utlösta eller mottagna varor

Vi debiterar en faktisk fraktkostnad tur & retur samt transportörens lagerkostnad om inte det beställda godset löses ut.

Frakt & Leveransvillkor

Leverans sker med Postnord, Schenker, DHL eller UPS.
Fraktfria leveranser vid ordervärde över 500:- inom Sverige. Ett fraktfritt alternativ ges alltid och du kan sedan mot ett tillägg byta till annan transporttjänst.
Enhetsfrakt 69:- på order under 500:-
För fraktkostnader till Finland och Danmark kontakta oss på mail eller telefon.

För alla hemleveranser gäller transport fram till tomtgräns eller så långt körbar väg når. Vid hemleverans till lägenhetshus levereras varorna till porten.

Leveranstid

Angivna leveranstider på artiklarna är beräknade och stämmer vanligtvis men kan komma att ändras.

Total leveranstid: 2-5 arbetsdagar om inget annat anges på produkten. Vissa postnummer kan innebära några dagars längre leveranstid.

Det är viktigt att du, om du endast kan ta emot varorna före eller efter ett visst datum, anger detta i kassan för att du skall undvika eventuella lagerhyror hos transportören. Vi kan dock aldrig garantera ett specifikt leveransdatum.

Transportskador

Om du vid mottagandet mot förmodan upptäcker att försändelsen är transportskadad, antingen på produkten eller på emballaget, ber vi dig att genast på plats anmäla detta till fraktbolaget genom att notera skadan hos transportören innan leveransen kvitteras. Detta är en förutsättning för att eventuella skador på produkterna skall kunna ersättas.

Betalningsvillkor

  • Direktbetalning med Visa eller Mastercard.
  • Direktbetalning genom bank.
  • Faktura: betala 14 dagar efter köp, ingen faktureringsavgift.
  • Dela upp betalningen upp till 24 månader.

Köp

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Maskinklippet.se. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen.
Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Maskinklippet.se rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Priser

Priserna som anges är alltid inklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

2 års garanti

På samtliga nya produkter om inget annat anges. Garantiarbeten utföres av Maskinklippet.se eller annan auktoriserad serviceverkstad för respektive varumärke.

Tvist

Vid eventuell tvist följer vi rekommendationerna från Allmänna reklamationsnämnden och du som konsument kan även vända dig till EU-kommisionens onlineplattform ODR.

Integritetspolicy

Vi på Maskinklippet.se tycker att din personliga integritet är mycket viktig och vi eftersträvar alltid att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Köpvillkoren innefattar även vår integritetspolicy där vi förklarar hur vi hanterar personuppgifter med största försiktighet enligt gällande lagar och regler.

Värdecheck

Har du fått en Husqvarna eller Stihl värdecheck i samband med att du tagit motorsågskörkort så går det alldeles utmärkt att nyttja den när du handlar på Maskinklippet. Kontakta oss innan köpet.

Husqvarna PDI & Säkerhetsföreskrifter

Vid beställning av en Husqvarna® produkt för att du som kund skall känna trygghet och glädje vid användandet:
Husqvarnas produkter kommer vi att packa upp, färdigmontera, utföra leveranskontroller samt i förekommande fall även installera sålda maskiner hos kund. Vid webborder påvisar kunden att den är kapabel att informera sig om beställda produkters korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel genom produkternas bifogade instruktionsmanualer, support genom Maskinklippets kundtjänst.

Produkten kommer att överlämnas till er redo för användning, tillsammans med all nödvändig dokumentation och alla verktyg eller tillbehör som ska tillhandahållas. Vi kommer ge er instruktioner om produktens korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel enligt produktens instruktionsmanual.

 

PriceRunner Köpskydd

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt