/ AL-KO Tryckpump Jet 3500 Inox Classic
AL-KO Tryckpump Jet 3500 Inox Classic
Utgått ur vårt sortiment
AL-KO

AL-KO Tryckpump Jet 3500 Inox Classic

Pumphuvud i rostfritt stål
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 112840
Trädgårdspumpen AL-KO JET 3500 Inox Classic erbjuder bra valuta för pengarna för mobil bevattning. Med en märkeffekt på 850 W och ett maximalt flöde på 3400 l/h är den väl lämpad för användning i hus och trädgård.
Pumphuset tillverkat av glasfiberförstärkt plast och pumphuvudet i rostfritt Inox-stål gör vattenpumpen AL-KO JET Inox 3500 Classic till ett robust och uthålligt trädgårdsredskap. Den är inte bara hållbar och underhållsfritt, utan även utrustad med en motor med överbelastningsskydd - ett bekymmer mindre för användaren.
Vattenpumpen är idealisk för att anslutas till en trädgårdsslang eller sprinkler, beroende på vilket syfte den används till. Ett monterat bärhandtaget gör den också användbar för mobil användning. Dessutom är trädgårdspumpen från AL-KO med sin 1-stegs-pumpenhet särskilt tyst.
Obs: Trädgårdspumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.