Maskinklippet.se – En riktig Maskinaffär på nätet.

Vi kan våra produkter och och allt runtomkring skog och trädgård.

Vi är väl förtrogna med de produkter vi säljer, vilket ger dig som kund en unik trygghet. För oss på Maskinklippet är en nöjd kund vår stora arbetsglädje och vi har alltid byggt långa relationer med våra kunder. Som kund på Maskinklippet.se erbjuder vi dig en unik support, vi är proffs på det vi säljer och har en stor samling kunskap som vi gärna delar med oss av till våra kunder före, under och efter köpet.

 

Vilka är vi?

 

Philip träffar Ni i chatten på vardagarna och det är även han som besvarar alla tekniska frågor via mail. Målet är att snabbt kunna besvara dina frågor och att vägleda dig till rätt produkter för just dina användningsområden.

 

 

Johanna kommunicerar med Er kunder via sociala medier och nyhetsbrev. Målsättningen är att snabbt besvara alla frågor och att nyhetsbrev ska gå ut med bra och lärorikt innehåll.

Johannes ser till att tekniken fungerar som den ska och jobbar dagligen med att förbättra kundupplevelsen för våra besökare på Maskinklippet.se.

Lisa börjar tidigt varje morgon för att se till att logistiken är optimerad. Hon ser till att Du som kund får dina varor levererade på det sätt som Du valt och i rätt tid.

 

Benny och övriga gänget på verkstaden sköter in- och utleveranser. Det är även de som startar upp och funktionskontrollerar alla maskiner innan de skickas iväg till sina nya, lyckliga ägare.

Linda sköter ekonomin och kan besvara alla dina frågor kring detta.

 

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt