Trädgård

Åkgräsklippare

Trädgård

Här har vi gjort ett noggrant urval av åkgräsklippare, allt från mindre miniriders till kraftfulla traktorer och fyrhjulsdrivna Riders för bästa framkomlighet. Alla åkgräsklippare levereras fraktfritt till din dörr. Vi hjälper gärna till för att hitta rätt åkgräsklippare för just dina behov.

Läs mer
Visar 462 produkter

Åkgräsklippare

Sortering
Varumärke
Pris
Taggar
Visa fler

Vilken är den bästa åkgräsklipparen?

Åkgräsklippare kan delas upp mellan traktorer, Riders / frontklippare och Zero-Turn.
Vilken typ av åkgräsklippare som är bäst beror helt på dina behov.

En trädgårdstraktor har klippdäcket monterat under maskinen och kan utrustas med diverse tillbehör som plogblad, vagn, uppsamlare och diverse bogserande redskap som mossrivare, sandspridare, grusharvar m.m. Traktorer med integrerad uppsamlare är väldigt effektiva för uppsamling av gräs då man har en fast monterad uppsamlare och gräset blåses från klippdäcket i en rak väg bak till uppsamlaren. Tömning av uppsamlaren sker dessutom smidigt direkt via en spak när du själv sitter på maskinen.

Rider är ett samlingsnamn på åkgräsklippare med frontmonterat klippaggregat. Dessa finns också i modeller med fyrhjulsdrift för bästa framkomlighet. Framkomligheten är den absolut största fördelen med en Rider. Även dessa kan, likt trädgårdstraktorn, utrustas med redskap för mångsidighet och ge dig en maskin som du kommer ha nytta av året runt.

Zero-Turn är en annan typ av åkgräsklippare som är utrustade med dubbla hydrostater. En Zero-Turn har en fantastisk vändradie och detta gör att den oklippta cirkeln i mitten blir 0 cm. En Zero-Turn har ofta också en högre klipphastighet jämfört med andra modeller av åkgräsklippare vilket gör denna modell effektiv för större ytor.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt