Start / Trädgård / Åkgräsklippare / Stiga åkgräsklippare

Stiga åkgräsklippare

Stiga åkgräsklippare tar gräsklippning till en ny nivå och erbjuder en kombination av överlägsen prestanda och användarvänlig design. Utforska varför Stiga är synonymt med innovation och kvalitet när det gäller åkgräsklippare.

Frontklippare
Frontklippare
Husqvarna Åkgräsklippare
Husqvarna Åkgräsklippare
Redskap för åkgräsklippare
Redskap för åkgräsklippare
Service- & slitdelar till åkgräsklippare
Service- & slitdelar till åkgräsklippare
Tillbehör åkgräsklippare
Tillbehör åkgräsklippare
Trädgårdstraktorer
Trädgårdstraktorer
Zero-Turn
Zero-Turn
Åkgräsklippare med plogpaket
Åkgräsklippare med plogpaket
kW
kW

Visar 24

av 32 produkter
Stiga Park 500 WX Åkgräsklippare inkl 100cm klippdäck

Stiga Park 500 WX Åkgräsklippare inkl 100cm klippdäck

Fyrhjulsdriven

78 895 kr
+Paketartikel
Gå till
Stiga Park 300 M inkl 85cm Klippaggregat
36 900 kr
Skickas om 3-5 vardagar
Sida 1 av 2
12
Kan jag köra skogs- och trädgårdsmaskiner på E10-bensin?

Drömmer du om att förvandla din trädgård till en välskött och frodig oas? Stiga åkgräsklippare tar gräsklippning till en ny nivå och erbjuder en kombination av överlägsen prestanda och användarvänlig design. Utforska varför Stiga är synonymt med innovation och kvalitet när det gäller åkgräsklippare.

Skräddarsydd Klippupplevelse
Stiga åkgräsklippare erbjuder en skräddarsydd klippupplevelse för varje trädgårdsmästare. Med justerbara klipphöjder och intuitiva kontroller kan du enkelt anpassa klipplängden efter din trädgårds unika behov. Oavsett om du föredrar en kortare eller längre gräsmatta, ger Stiga dig flexibilitet och precision.

Kraftfulla Motorer för Effektiv Klippning
Utrustade med kraftfulla motorer erbjuder Stiga åkgräsklippare exceptionell klipprestation. Deras avancerade teknologi och höga vridmoment gör att de hanterar stora gräsytor med lätthet. Njut av effektiv klippning utan att kompromissa med resultatet.

Manövrera Smidigt och Precist
Stiga har utformat sina åkgräsklippare med fokus på smidighet och precision. Oavsett om du har trånga passager eller öppna ytor, kommer deras lätthanterliga design och ergonomiska kontroller göra klippningen till en glädje. Manövrera genom din trädgård som en mästare med Stiga.

Mångsidiga Funktioner för Trädgårdsentusiasten
Stiga åkgräsklippare erbjuder mångsidiga funktioner som gör dem till det perfekta valet för trädgårdsentusiaster. Från praktiska uppsamlare och mulching-alternativ till LED-belysning för klippning i skymning – varje detalj är noggrant utformad för att göra din trädgårdsvård bekväm och effektiv.

Hållbar Konstruktion för Långvarig Glädje
Stiga är synonymt med hållbarhet och pålitlighet. Deras åkgräsklippare är byggda för att klara av utmanande förhållanden och ge dig långvarig glädje. Investera i en Stiga åkgräsklippare och njut av årtionden av pålitlig prestanda och en trädgård som blomstrar.