Start / Magasinet / Fördelar med Husqvarna Aspire™

Fördelar med Husqvarna Aspire™

Fördelar med Husqvarna Aspire™

Trädgård

En av år 2023 stora nyheter heter Aspire™ och är Husqvarnas nya serie batteridrivna trädgårdsmaskiner! Dess svarta, tilltalande design tillsammans med dess lätta vikt och platsbesparande utformning gör dessa trädgårdsmaskiner perfekt för den mindre villaträdgården.

Husqvarna Aspire är ett komplett sortiment av batteridrivna trädgårdsmaskiner med fokus på effektivitet och användarvänlighet. Med Aspire kan du skapa din drömträdgård - Tyst, effektivt och kul! 

Platsbesparande trädgårdsmaskiner

Tack vare sin platsbesparande design lämpar Aspire sig perfekt för den lilla trädgården och hus- eller radhusägaren som är i behov av ett smart system där verktygen inte tar upp hela garaget eller förrådet. Med det smarta förvaringssystemet kan samtliga trädgårdsmaskiner hängas upp på väggen - snyggt och platsbesparande!

Aspire

Power for All Alliance

Nytt för året är att Husqvarna numera med Aspire-serien ingår i Power for all alliance där bl.a. Bosch, Gardena, Rapid, Gloria och många fler ingår. Power for alla Alliance är ett 18V-batterisystem där alla batterier är kompatibla med varandra oavsett varumärke. Detta gör batteriserien till en oerhört användbar och mångsidig lösning för såväl trädgårdsfixaren som hemmasnickaren.

Skärmbild 2023-02-15 130334

Tysta & smarta produkter

Det som präglar hela Aspire-sortimentet är dess smarta detaljlösningar som gör arbetet effektivt. Med batteriindikator och lättanvända instrumentpaneler har du full kontroll på dina trädgårdsmaskiner under användning. Robotgräsklipparen styr du i din smartphone med Automower Connect-appen där du ställer in scheman, klipptider och mycket mer!

Tilltalande och stilren design

Aspire trädgårdsmaskiner är stilrent designade i svart med orangea detaljer. Snygg och smart design gör produkterna både roligare att arbeta med och att titta på!

Aspire 2

Hur länge räcker batteriet? 

batteri

Relaterade artiklar

MAGASIN

Husqvarna Nyheter 2024