Start / Magasinet / Byta kaross på Automower 310/315

Byta kaross på Automower 310/315

Byta kaross på Automower 310/315

Instruktionsfilmer

Trädgård

Här visar vi hur du enkelt monterar av och på karosskåpan på din Automower 310 & 315.

Byta kaross

Av olika anledningar kan man behöva byta kaross på Automower 310/315. Den kan ha skadats, repats eller av andra anledningar helt enkelt vara i behov av att bytas ut. Det är inte helt lätt då den inte är fastskruvad och man måste även koppla ur sladdar innan man kan börja montera av karossen. Genom att kika på vår film ser du enkelt hur du monterar bort karossen. Och har du väl gjort det en gång kommer du komma ihåg de enkla stegen till nästa gång.

Underlätta rengöringen

Ett smidigt sätt att rengöra din Husqvarna Automower är genom att montera bort karossen / kåpan. Då kommer du enkelt till och kan ta bort allt gammalt gräs som fastnat under kåpan. Tänk på att inte spola vatten på undersidan av maskinen utan ta istället en borste och/eller tryckluft och rengör den med. På Maskinklippet hittar du ett smidigt kit för rengöring av robotgräsklippare, kitet hittar du här.

Piffa upp din Automower 310/315

Man kan även byta ut karossen för att piffa upp robotgräsklipparen med en ny färg. Just på 31/315 byter man dock inte hela karossen utan kan med enkla klick bara byta ut ovanstycket / skalet. Till just Husqvarna Automower 31/315 har vi för tillfället skal i färgerna vitt, orange och originalgrå. Du kan även pimpa klipparen med ett dekalset som du enkelt klistrar på originalkarossen, du hittar alla dekalset här.

Produkter som används i artikeln

Gardena
-13%
Rengöring och underhållskit Robotgräsklippare
399 kr459 kr
I lager
Husqvarna
-21%
Automower karosskit 310/315 Grå

Från

529 kr669 kr
+Finns i flera varianter
Gå till

Relaterade artiklar

MAGASIN

Champion Elverk - Felsökning & Åtgärder