Byta kaross på Automower 310/315

Här visar vi hur du enkelt monterar av och på karosskåpan på din Automower 310 & 315.

Byta kaross

Av olika anledningar kan man behöva byta kaross på Automower 310/315. Den kan ha skadats, repats eller av andra anledningar helt enkelt vara i behov av att bytas ut. Det är inte helt lätt då den inte är fastskruvad och man måste även koppla ur sladdar innan man kan börja montera av karossen. Genom att kika på vår film ser du enkelt hur du monterar bort karossen. Och har du väl gjort det en gång kommer du komma ihåg de enkla stegen till nästa gång.

Underlätta rengöringen

Ett smidigt sätt att rengöra din Husqvarna Automower är genom att montera bort karossen / kåpan. Då kommer du enkelt till och kan ta bort allt gammalt gräs som fastnat under kåpan. Tänk på att inte spola vatten på undersidan av maskinen utan ta istället en borste och/eller tryckluft och rengör den med. På Maskinklippet hittar du ett smidigt kit för rengöring av robotgräsklippare, kitet hittar du här.

Piffa upp din Automower 310/315

Man kan även byta ut karossen för att piffa upp robotgräsklipparen med en ny färg. Just på 310/315 byter man dock inte hela karossen utan kan med enkla klick bara byta ut ovanstycket / skalet likt bilden nedanför. Till just Husqvarna Automower 310/315 har vi för tillfället skal i färgerna vitt, orange och originalgrå. Skalen hittar du här.

 

Orange kaross 310/315

Produkter som används i artikeln

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500kr
Snabb leverans
100% nöjd kund
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt