Start / Magasinet / Husqvarna Automower i alla väder

Husqvarna Automower i alla väder

Husqvarna Automower i alla väder

Trädgård

I April kom det oväntat snö nere i södra Sverige. Här har vi en riktig kämpe, Husqvarna Automower i alla väder. Frågan är vem som blev mest förvånad av väderskiftet, Automowern eller ägaren? Tack till TrumPeter på YouTube för denna video.

Automower i alla väder

Peter är en av våra lokala kunder här i Blekinge. En dag i April föll plötsligt snön från himlen och många av oss Blekingebor blev minst sagt förvånade. Många hade redan fått vår- och försommarkänslor och i samband med detta startat upp våra vänner inför våren och sommarens arbete, robotgräsklipparna! Det var minst sagt ett bakslag och Aprilvädret slog till med full kraft. Peters hårt arbetande Husqvarna Automower fick bevisa att den är en trogen vän och Automower i alla väder. Den stötte dock så småningom på problem och körde fast i snöslasket. Peter ser dock potentialen i det hela och efterlyser nu lite skämtsamt ett plogblad till robotgräsklipparen för att utvidga dess arbetsuppgifter.

Trumpeter @youtube

På YouTube är Peter aktiv under namnet TrumPeter. Där delar han med sig av mycket musikvideos men även videos på hans Husqvarna Automower. När han en dag i April filmade och la ut en video på hans robotgräsklippare som körde runt i snön fick den stor spridning och uppmärksammades av till exempel Expressen, klicka här för att komma till artikeln.

Videon hittar man på Peters YouTube-konto med kommentaren: "När man trodde det var vår... filmat i slutet av April 2016!" Vi tror att både Peter och hans Automower känner sig redo för vår och sommar utan snö nu!

Produkter som används i artikeln

Fraktfritt
Husqvarna Automower 430X Startpaket
32 495 kr
+Paketartikel
Gå till

Relaterade artiklar

MAGASIN

Från hjärtsjukvård till trädgårdsdröm - Villa Wessman