Trädgård

Jordfräsar

Trädgård

Med en jordfräs bearbetar du jorden med minimal ansträngning. För att uppnå de resultat du vill ha så måste du bearbeta jorden då och då, vare sig det är en grönskande trädgård eller ett trädgårdsland med grödor.

Läs mer
Visar 23 produkter

Jordfräsar

Sortering
Varumärke
Pris
Visa fler

Varför jordfräs / kultivator?

Med en jordfräs, eller kultivator som den även kan kallas, luckrar du upp jorden med minimal ansträngning. En jordfräs är det perfekta hjälpmedlet om du ska sätta igång med trädgårdsland eller fixa till rabatterna. Den ersätter många av de annars tunga, påfrestande handgrävarjobben. Flera av våra jordfräsar kan du utrusta med plog, potatisplog, vändplog, harv, kantskärare m.m.  Vi erbjuder prisvärda jordfräsar fraktfritt levererade till dig.

Vilken är bästa jordfräsen?

Vilken som är den bästa och mest prisvärda jordfräsen beror på dina behov och användningsområden.

En vanlig standardfräs arbetar framifrån och bearbetar jorden samtidigt som den drivs framåt av skären när maskinen körs. Denna typ av jordfräs fungerar bäst till mjuka typer av jord.

En annan variant är bakfräsen som drivs fram via hjul och där rotationen av knivarna inte är styrda av maskinens hastighet. Denna typ av jordfräs fungerar bra till alla typer av jord och bearbetar och finfördelar jorden mycket effektivt.

Med en jordfräs som har dubbla rotationsriktningar får du det bästa av båda funktioner.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt