Start / Kampanjer / Julklappstips

Julklappstips

Julklappstips till alla - stor som liten. Öppet köp till och med sista januari. P.S all info skickas till den angivna mailadressen på ordern, så du kan tryggt skicka paketet direkt till mottagaren av julklappen om du önskar det.

Julklapp till henne
Julklapp till henne
Julklapp till honom
Julklapp till honom
160 produkter
38 till att visa...
Genzo
Genzo Värmeväst Arctic Original 6000 mAh S/M

Genzo Värmeväst Arctic 6000 mAh

Värmeväst ”Bäst i Test”

Från

1 295 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Stihl
Vägghållare För Röjsåg
99 kr109 kr
I lager

Julklappstips för de små

Till leksaker

Öppet köp till 31/1 2023

Sida 1 av 7
1234567
Maskinklippets Storleksguide
Så gör du en eldstubbe
Bästa veden för brasan

Julklappstips - för stor som liten

Julklappstorka? Här är hela personalen på Maskinklippets bästa julklappstips. Vi har valt ut dem för att de ska passa alla, gammal som ung. Överraska pappa med ett par sköna friluftsbyxor, mamma med en varm mössa eller de minsta med en leksaksmotorsåg.

Viktigast av allt - ta hand om varandra lite extra inför jul och tänk på de aktuella restriktionerna. Har du nära och kära som du inte kommer kunna träffa i jul? Om du betalar med kort eller direktbetalning i kassan kan du byta leveransadress och skicka paketet direkt hem till dem. I lådan ligger inget kvitto eller liknande utan all den infon får du via den mail du anger på ordern.

Vi erbjuder öppet köp till och med sista januari för att du tryggt ska kunna handla julklapparna i god tid. Kolla gärna på vår storleksguide om du är osäker på storleken.