Start / Magasinet / Kalla alternativ för termosen

Kalla alternativ för termosen

Kalla alternativ för termosen

Inspiration

Tips & Råd

Ofta förknippas att äta ute i naturen med mackor, bullar och varm dryck eller ljummet vatten i flaskan. Vårt mest svalkande tips är att du med hjälp av en termos kan ta med både varma och kalla alternativ - med samma resultat som hemma!

Glass i mattermos

Glass, glass, glass i stora lass serverar du enkelt utomhus i en termos! Vad kan förgylla sommaren mer än att kunna äta glass i naturen, flera timmar efter att ha lämnat hemmet? Oavsett om du är ute på en längre tur eller en mindre utflykt med barnen är detta tips för just dig.

Rekommenderad termos: Husqvarna Xplorer Mattermos som håller innehållet kallt upp till 24 timmar. Mattermosen kommer med en hopfällbar sked i locket och den breda öppningen gör den enkelt att rengöra.

Iskaffe i termos

Många förstår nog känslan av att bli sugen på iskaffe en solig, varm sommardag? Det kan du få - oavsett var du befinner dig! Ett tips är att addera lite kardemumma och/eller vaniljpulver för att få till en smakrik kaffe med en twist. Brygg kaffet något starkare än normalt om du ska ut på en längre tur.

Rekommenderad termos: Husqvarna Xplorer Termos som håller innehållet kallt upp till 24 timmar. Det är en okrossbar termos i rostfritt stål med en silikontätning som håller innehållet färskt!

IMG_1374_mervolym-16-9

Is i termos

Ytterligare ett tips är att endast fylla din termos med is! Du kan då kyla övrig dryck som du har med dig på ett smidigt sätt. Ha med något som du kan röra om isen med, utifall den fryst ihop. Det är också fördelaktigt att hälla i lite vatten som du avlägsnar innan du använder isen. 

Rekommenderad termos: Husqvarna Xplorer Mattermos fungerar utmärkt till ändamålet med ett plus för den stora öppningen. 

Produkter som används i artikeln

Husqvarna
Husqvarna Xplorer Termos
299 kr
I lager

Relaterade artiklar

MAGASIN

Röja din egen skog - Så gör du!