Start / Magasinet / Ladda maskinparken med batterier

Ladda maskinparken med batterier

Ladda maskinparken med batterier

Trädgård

Trenden är tydlig, batteridrift kommer på bred front inom flera olika branscher. Ingen höjer i dag på ögonbrynen när en hybridbil susar förbi, eller när grannens automatiska gräsklippare matar sig fram längst häckkanten. Men det finns fortfarande en viss skepsis inför batteridrivna trädgårdsprodukter.

Batteridriven framtid

De senaste åren har det hänt mycket på batteriområdet. Robotgräsklippare syns numera i var och varannan trädgård, eldrivna häcksaxar och trimmers har vi sett under en längre tid. Men fortfarande finns en uppfattning om att batteridrivna redskap fungerar sämre. Du kanske var en av dem som avfärdade batteridrivna redskap för några år sedan? I så fall är det dags att ompröva den sanningen. Utvecklingen har gått framåt och äntligen har batteridrivna trädgårdsprodukter idag riktigt bra kapacitet. Så pass bra att de i dag ofta är likvärdiga med konkurrerenade bensinslukande maskiner. De eldrivna redskapen har blivit tystare, effektivare, mer miljövänliga och håller kraften längre innan det är dags för uppladdning.

Gör ett klipp för miljön

Minsta möjliga påverkan på vår miljö är naturligtvis ett starkt argument för alla som tänker investera i nya maskiner till trädgården. Men den största besparingen ligger i själva driften – även om inköpspriset kan ligga något högre så tjänar du in det snabbt. Hur då, undrar du? Jo, hushållselen är billigare än vad det kostar att fylla på med bensin och olja och eventuella besök hos verkstaden brukar också bli färre.

Kort och gott, batteridrivna trädgårdsmaskiner har lägre energiförbrukning och längre livstid. Maskinen låter också mindre än en bensindriven – perfekt för villaområdet och grannsämjan eller för den som inte uppskattar buller. Och som pricken över i:et: en batteridriven maskin vibrerar mindre och är skonsammare för kroppen, plus att du slipper oset av bensinångor. Så för dig som vill ligga rätt i tiden, vara miljövänlig, spara pengar och stå bra i kurs hos grannen är batteridrivna redskap den rätta investeringen. Vi lovar, du kommer inte bli besviken.

Gå vidare till Maskinklippets batterimaskiner!

Produkter som används i artikeln

Fraktfritt
Husqvarna 120i Batterimotorsåg med batteri och laddare
3 790 kr
I lager
Fraktfritt
Husqvarna 520iRX Batteritrimmer paket
8 795 kr
+Paketartikel
Gå till

Relaterade artiklar

MAGASIN

Från hjärtsjukvård till trädgårdsdröm - Villa Wessman