Start / Varumärken / Mareld

Mareld

Svenska Marelds lampor av hög kvalitet , robusta och utvecklade för det nordiska klimatet. Mörkret ska inte vara ett hinder och med mottot ''Att du ska kunna göra ditt allra bästa i skarpt läge - när ljuset tänds'' så finns både smidiga pannlampor, arbetsbelysning, ficklampor och mycket mer som kan lysa upp din vardag.

Till hela sortimentet

Mareld Sirius 30000 Arbetslampa
8 775 kr
Skickas om 2-4 vardagar
Mareld Ficklampa Nimbus 3000 Re
2 179 kr
Ej i lager
Gå till

Mareld

Svenska Marelds historia startade när man insåg att dagens mobila arbetsbelysning inte var den bästa och kunde ofta orsaka skada. Med en tanke om att förbättra arbetsbelysningen som fanns tillgänglig på marknaden så började idéerna växa fram i svenska Alingsås.
Numera har de både riktigt bra och mobil arbetsbelysning i sitt sortiment för industrier och yrkesarbetaren men de har även utvecklat både starka ficklampor och pannlampor för både elitidrottaren och för den som bara vill lysa upp sin väg framåt i vardagslivet när man är ute och rastar hund eller cyklar till arbetet.
Sedan 2020 är de även stolt samarbetspartner till Missing People där just belysning i form av starka ficklampor och pannlampor är det absolut viktigaste arbetsverktyget de har, som måste hålla för både stötar, minusgrader och dåligt väder som regn och rusk.
Så oavsett om du letar efter någon eller om du löptränar så kan inte mörkret hindra dig med en lampa från Mareld.