/ AL-KO Dränkbar pump Twin 11000 Premium
AL-KO Dränkbar pump Twin 11000 Premium
AL-KO

AL-KO Dränkbar pump Twin 11000 Premium

Perfekt för tömning pooler mm
1 516 kr
1 595 kr
Webblager - Skickas om 1-2 veckor
Image title missing

En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -

En månads frivillig självriskförsäkring från

 

Easy Peasy ingår -

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 112830
Lättanvänd, robust, multifunktionell, kombinerad premium-dränkbar pump. Den kombinerar fördelarna hos den dränkbara pumpen för avloppsvatten och den för klart vatten.

Universell pump

Där tidigare två olika pumpar behövdes, räcker idag den kombinerade dränkbara pumpen AL-KO TWIN 11000 Premium. Därmed är denna vattenpump en sann universell dränkbar pump, som du kan använda extremt flexibel: för ur-pumpning eller om-pumpning av förorenade vätskor, såsom vid översvämningar eller i bygg-gropar, för användning med klart vatten, såsom pumpning från dammar, regntunnor eller simbassänger. Tack vare det patenterade TWIN-Combi-systemet kan du dränera upp till 8 mm spill på ett allsidigt sätt. Den tillförlitliga allroundpumpen inspirerar även med en mängd tillägg, med 10 m kabel, universalanslutning och termiskt skydd, samt den extremt höga kvalitén i utförandet.


Mobil och stationär pumpning

Den multifunktionella dränkbara pumpen kan tack vare det praktiska inbyggda bärhandtaget och den 10 m långa strömkabeln och vikten av endast omkring 7,2 kg användas för mobil eller stationär dränering. Med sina kompakta dimensioner av 29,2 x 19,1 x 34,4 cm, den robusta drivaxeln i rostfritt stål, det permanentsmorda och underhållsfria kullagret, den solida 3-faldiga tätningen, och det stabila huset, får man en mycket hållbar och tillförlitlig universalpump. Den klarar också större föroreningar i vattnet, för detta finns de extra stora insugsöppningarna. Både klara och smutsiga vätskor pumpas ut snabbt och säkert med en kornstorlek upp till 20 mm.


Kraftfull

Med sin kraftfulla effekt på 850 W och flödet upp till 13500 l/h sker ur-pumpning och om-pumpning på nolltid. Den kombinerade universella dränkbara pumpen AL-KO TWIN 11000 Premium är utrustad med en flottörbrytare. Den är utformad för nedsänkningsdjup upp till max. 7 m. Med en pumphöjd upp till 10 m kan även stora djup lätt hanteras. Pumputgången har en storlek på 1,5 tum, detta motsvarar ca 47,8 mm. Den 90° vinklade anslutningen har en universell anslutning, och med den bifogade kombinationsnippeln kan alla i handeln vanliga slangstorlekar anslutas.

Obs: Den dränkbara pumpen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten .
Produktspecifikationer
Maximalt vattenflöde
225 l/m
Max Dränkdjup
7 m
Effekt
0.85 kW
Maximal lyfthöjd
10 m
Motor
Elektrisk
Vikt
7.2 kg