/ AL-KO Hydroforpump HW 5000 FMS Premium
mood-2-112852-hw-6000-fms_kopie_1.jpg
AL-KO Hydroforpump HW 5000 FMS Premium
mood-2-112852-hw-6000-fms_kopie_1.jpg
AL-KO Hydroforpump HW 5000 FMS Premium
AL-KO

AL-KO Hydroforpump HW 5000 FMS Premium

Hydroforpump, trycktank i rostfritt stål
5 295 kr
Webblager - Skickas om 5-7 vardagar
Image title missing

En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -

En månads frivillig självriskförsäkring från

 

Easy Peasy ingår -

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 112851
AL-KO Hydroforpump HW 5000 FMS Premium passar bäst för transport av regnvatten från brunnar och cisterner, för vattenförsörjning i huset, innergården och trädgården, och för att öka trycket i det befintliga vattennätet.


Flexibel användning

Med sin uppfordringshöjd på upp till 38 meter och en maximal självsugningshöjd på upp till 8 meter vid ett tryck på 3,8 bar, kan hydroforen användas mycket flexibelt. Tack vare det höga trycket kan AL-KO-hydroforen med sin mycket kraftfulla 1-stegs drivenhet hos pumpen och 1300-Watt motorn användas tillförlitligt och flexibelt.


Förfilter

Det patenterade, lätta att rengöra integrerade XXL-förfiltret skyddar optimalt mot föroreningar i pumpens inre. Förfilterhuset kan snabbt och enkelt lossas med den medföljande filternyckeln. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt.


Torrkörningsskydd

Flow-Measurement-System mäter ständigt flödeshastigheten, och det integrerade torrkörningsskyddet ger en lång livslängd. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart – så att pumpen inte körs het. Permanent installerad i huset eller källaren levererar AL-KO HW 5000 FMS Premium inte bara konstant tryck, utan går också igång automatiskt när vattenflödet slås på. Den är också tyst med ett högsta bullerutsläpp på 81 decibel.


Lätt att kombinera

Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintlig bevattningsutrustning lätt kan kombineras med AL-KO-hydroforen.

Obs: Hydroforen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.
Produktspecifikationer
Effekt(kW)
1.3 kW
Arbetstryck, max
3.8 bar
Maximal lyfthöjd
38 m
Maximal sughöjd
8 m
Maximalt vattenflöde
75 l/m
Motor
Elektrisk
Tankvolym
20 l
Vikt
17.5 kg
Dokument