Övervakningskamera: för hem, stuga och ägodelar

Övervakningskamera: för hem, stuga och ägodelar

Trädgård

Håll koll på ditt hem, din sommarstuga, dina maskiner, dina djur – Maskinklippet tipsar om övervakningskameror som möter dina specifika behov!

På 80-talet dök kameraövervakning främst upp på film, där någon med alldeles för många kvadratmeter hade en skärm som återgav olika vinklar av ägor, grindar, dörrar, vinkällare och garage. Film på film alltså, men övervakningskameror är inte längre lyxkonsumtion och blir allt vanligare i Sverige. Kameror är ett utmärkt komplement för att skydda dina ägodelar som maskiner, dina djur, din sommarstuga eller dig och din familj. Kamerautvecklingen har gått fort – nu är det lätt att själv installera en kamera eller ett system som skickar bilder och filmer till dig var du än befinner dig.

Regelrutan

Det är lagligt att sätta upp kameror hemma och på den egna tomten, med kravet att du sätter upp en skylt om att bostaden är kameraövervakad samt att, så klart, kameran inte täcker exempelvis grannens trädgård eller allmän väg. För att övervaka platser dit allmänheten har tillträde krävs alltid tillstånd och det är inte heller tillåtet att övervaka exempelvis hyresgäster.

Se hela sortimentet här

Produkter som används i artikeln

-16%
BolyGuard BG-X26M 18SHD övervakningskamera inkl 3 månaders HylteSIM

BolyGuard BG-X26M 18SHD övervakningskamera inkl 3 månaders HylteSIM

18MP bild och 720p video för övervakning

2 095 kr2 495 kr
I lager

Relaterade artiklar

MAGASIN

Så lägger du en trädgårdsgång av träkubb