Stihl HSA 94 R Batterihäcksax
Stihl HSA 94 R Batterihäcksax
Utgått ur vårt sortiment
Stihl

Stihl HSA 94 R Batterihäcksax

Utan batteri/laddare
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 48690113502
Extremt kraftfull, robust professionell batterihäcksax med låg knivhastighet för kraftiga snitt. Jämnt varvtal också vid hård belastning och tuff beskärning samt tre effektnivåer. Komplett utrustad med vridbart engreppsreglage, dubbelslipade knivar i beskärningsutförande samt påskruvat skär- och toppskydd. energin får häcksaxen via en batterikabel. Knivlängd 60 cm.


Beskärning

R-Modellen på STIHL HS 81 och STIHL HS 86 är specialkonstruerade för tyngre klippning. Modellerna har ett stort tandavstånd, längre tänder och en lägre knivhastighet som ger en hög skärkraft. Du löser de större och tyngre jobben, till och med uppröjningsarbeten, både enklare och snabbare.


Dubbelsidigt slipade knivar

STIHL häcksaxar har dubbelsidigt diamantslipade knivar som skär lika bra på alla håll. Eftersom båda sidorna på knivarna är lika vassa är det enkelt att alltid ha rätt arbetsställning och det ger också ett optimal skär i hörn.


Handtag med integrerad brytare

Ligger bekvämt i handen och kräver mindre ansträngning under drift, särskilt under långa arbetspass.


Påskruvat skärskydd

Ökad säkerhet som reducerar skaderisken. Enkelt att byta vid behov.


Påskruvat toppskydd

Skyddar spetsen på kniven mot förslitning och underlättar vid arbete nära väggar eller marken.


STIHL EC-motor

Tillsammans med en imponerande arbetseffekt har de professionella häcksaxarna i PRO batterisystem en EC-motor med automatisk ändring av rotationsriktningen som vid behov kan frigöra kniven.


Ställbar knivfrekvens

Knivfrekvensen kan ställas in i 3 olika lägen vilket optimerar knivhastigheten efter varje arbetssituation. Inställningen görs enkelt via engreppsreglaget på handtaget. Reglaget vrider sig med handtaget så att det alltid är lika lätt att komma åt inställningen.


Vridbart engreppsreglage

Oavsett om du arbetar över huvudhöjd eller i sidled: de professionella häcksaxarna är alltid bekväma och välbalanserade att arbeta med. Det vridbara engreppsreglaget är enkelt att ställa in optimalt för varje arbetsuppgift.

Produktspecifikationer
Garanti
2 år