Start / Magasinet / Så väljer du ATV-vagn

Så väljer du ATV-vagn

Så väljer du ATV-vagn

Skog

Tips & Råd

Är du ute efter en skogsvagn eller en tippvagn till din gård? Med ett släp till din fyrhjuling får du stor användning hemma på gården, runt huset eller i skogen. Med en timmervagn till din ATV kan du köra hem timmer och ved från skogen och en tippvagn kan du flytta t ex schaktmassor. Här finns flera olika modeller att välja mellan - allt från enkla kärror till kraftiga vagnar utrustade med kran.

Timmervagn

En enklare timmervagn är det självklara valet för den som hugger sin egen ved. Utrustade med klättrande boggi och galvaniserat chassi har dessa vagnar oerhört bra terrängegenskaper, hög hållbarhet och smidighet. 

Timmervagn med insatsflak

Med ett insatsflak till din timmervagn kan du mycket mer än att bara transportera stockar. Kör den kluvna veden, grus eller hö och foder till djuren - användbarheten blir stor och klarar de allra flesta av gårdens sysslor.

Griplastarvagn

För dig som vill ha det bästa är det en skogsvagn utrustad med hydraulisk kran rätt alternativ. Med egen motor som styr kran och drivning på vagnen är detta en vagn som tål tunga stockar och branta backar utan att du behöver anstränga dig det minsta!

Flakvagn med tipp

Flyttar du massor i form av jord, grus eller flis är det en tippbar flakvagn det rätta valet. Hög lastförmåga - både sett till volym och vikt är detta en vagn som klarar de allra tuffaste arbetsuppgifterna. Tack vare tippfunktionen slipper du det fysiskt ansträngande momentet att lossa lasten för hand. 

Gårdsvagn

Den mindre gårdsvagnen är det smidiga valet när du behöver transportera saker runt gården. Flaket rymmer allt man kan tänka sig som höbalar, vattendunkar och stängselmaterial - Helt enkelt den perfekta vagnen för gården och tomten!

Transportpulka

Transportpulka eller canadapulkan som den kallas används främst för transport av villebråd. Tack vare sin låga lasthöjd passar den ypperligt till att lasta tunga laster och dess flexibla konstruktion gör att den lätt glider i skog och mark.

[url data-url=/skog/atv-tillbehor/atv-vagnar data-post-id=6253]Utforska hela vårt sortiment av vagnar och redskap till fyrhjuling! 

[/url]

Produkter som används i artikeln

Oxen ATV-vagn med vinsch
18 744 kr
Skickas om 3-5 vardagar

Relaterade artiklar

MAGASIN

Varför vertikalskära gräsmattan?