Motorsåg & Skärutrustning

Sågkedjor

Motorsåg & Skärutrustning

Sågkedjor för olika motorsågar och ändamål, men en skarp kedja som är anpassad för uppgiften blir arbetet mycket enklare. Vi erbjuder sågkedjor från kända leverantörer såsom Husqvarna och Stihl.

Läs mer
Visar 665 produkter

Sågkedjor

Sortering
Varumärke
Taggar
Kedjedelning
Drivlänksbredd
Svärdslängd tum
Svärdslängd cm
Drivlänkar
X-Cut
Kortnummer
Pris
Visa fler

Färdiga paket

Du har väl inte missat våra prisvärda och praktiska svärd- & kedjepaket som du hittar hos oss på Maskinklippet. Paketen finns i flera olika utföranden beroende på motorsågsmodell och går att sortera fram i vår filtreringsfunktion.

 

Klyvkedjor

Är du på jakt efter klyvkedja och/eller svärd till din motorsåg? Släng iväg ett mejl till kontakt@maskinklippet.se så hjälper våra tekniker dig fram till rätt produkt.

Hitta rätt kedja

För att hitta rätt kedja, titta på svärdet, där står det instansat vilken delning kedjan har, drivlänksbredd och hur många drivlänkar det skall vara. Använd sedan vår filtreringsfunktion så hittar du enkelt rätt kedja till din motorsåg.

 

Filning och slipning av kedja

En välslipad motorsågskedja ger bättre resultat, är mer effektivt och underlättar för sågning med hög precision. Nedan visar vi hur man slipar med filmall för ett exakt resultat.

Så enkelt slipar du kedjan med filmall

Montera svärd och kedja på din motorsåg

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt