/ Stihl KM 94 RC-E Kombimaskin
Fraktfritt
Stihl KM 94 RC-E Kombimaskin
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl KM 94 RC-E Kombimaskin
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl KM 94 RC-E Kombimaskin
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl

Stihl KM 94 RC-E Kombimaskin

Endast motorenhet
5 390 kr
Webblager - Skickas om 3-5 vardagar

Fri frakt

Image title missing

En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -

En månads frivillig självriskförsäkring från

 

Easy Peasy ingår -

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 41492000089
Lätt KombiMotor med loophandtag, ekonomisk 2-MIX motor och enkel start med Stihl Easy2Start. Utrustad med Stihl EcoSpeed som gör att du kan ställa in maxvarvtalet, helt steglöst, direkt på handtaget. Beroende på arbetssituation kan du spara bränsle och maskinen får också en lugnare gång på dellast. KombiMotorn är med sin delbara konstruktion mycket flexibel och enkel att både förvara och transportera. Alla Stihls KombiVerktyg passar.

OBS! Endast motorenhet. Levereras utan kombiverktyg. 


Antivibrationssystem

Effektivt antivibrationssystem, specialanpassat för motorredskap inom landskapsvården. Gummidämpare tar upp de farliga vibrationerna från motorn och det roternade skärverktyget i exakt beräknade buffertzoner och handtagen blir näst intill vibrationsfira. Mycket bekämt och bra ergonomi.


Delbart riggrör

Isärtagen på nolltid - det är en av de stora fördelarna med KomiSystemets delbara riggrör. Det krävs inga som helst verktyg. Både KombiMaskin och KombiVerktyg stuvas lätt in i
bagageutrymmet på bilen.


Elektroniskt tändsystem

Det helelektroniska tändsystemet ger en säker och enkel start samt en lugn och jämn motorgång. Dessutom förbättras förbränningen, utsläppen av skadliga ämnen minskar och dirftssäkerheten ökar.


Loophandtag

Loophandtaget på trimrar är idealiskt vid kantputsning eller arbeten där det är ont om plats, t. ex. finputsning mellan buskar. På KombiSystemet är loophandtaget det bästa valet när man skall arbeta med bl.a. KombiVerktygen häcksax eller stamkvistare. På vissa loophandtag sitter en säkerhetsbygel, vilken utökar maskinens användningsområde.


Primer

Om din maskin är utrustad med en manuell bensinpump, kan du genom att trycka på pumpen ett flertal gånger innan start minska antalet drag i startsnöret med ca. 40 % . Med hjälp av den manuella pumpen har det redn pumpats fram tillräckligt med bensin för att maskinen skall kunna startas.


Snabbkoppling

Vingmuttern lossas och det är sedan bara att ta isär KombiMaskinen. I snabbkopplingen finns ett spår som automatiskt ser till att KombiVerktyget hamnar i rätt position. Vingmuttern skruvas åt igen och allting helt utan verktyg.


2-MIX motor

Under spolningen lägger sig ett skikt med friskluft i vevhuset mellan den förbrända och oförbrända bensinen. Denna luftkudde förhindrar att oförbrända bensinångor släpps ut med avgaserna, man säger att spolförlusterna minimeras. Belastningen på människa och miljö minskas avsevärt.


Easy2Start (E)

En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Resultat: du behöver vara hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.


EcoSpeed

Med EcoSpeed-funktionen kan du köra din KombiMotor i ett mer ekonomiskt driftsläge. Vrid bara ratten åt minushållet så minskas det maximala motorvarvtalet. Det gör att KombiMotorn körs på dellast. du växlar enkelt tillbaka till fullast genom att trycka ner gasreglaget. När KombiMotorn körs på dellast minskar bränsleåtgången och du kan arbeta betydligt längre på en tank. Maskinen blir också mycket mindre ryckig än när den körs på fullgas.


Stoppknapp

Med stoppknappen är kontrollen av driftsreglagen när maskinen skall återstartas borta. Maskinen är alltid startklar. Otroligt enkelt och bekvämt.
Produktspecifikationer
Effekt(kW)
0.9 kW
Drivkälla
Bensin 2-takt
Cylindervolym
24.1 cm³
Tankvolym
0.54 l
Passande kombiverktyg
Samtliga Stihls Kombiverktyg
Längd till kopplingsmuff
90
Vikt
4 kg
Ljudnivå
109 dB(A)
Vibration Höger
7.2 m/s²
Vibrationer vänster
7.2 m/s²
Garanti
2 år
Dokument