Start / Magasinet / Starta med Briggs & Stratton InStart®

Starta med Briggs & Stratton InStart®

Starta med Briggs & Stratton InStart®

Instruktionsfilmer

Trädgård

Briggs & Stratton InStart® är det bekväma sättet att starta gräsklipparen.

Är du trött på slitande och dragande i startsnöret för att gräsklipparen ska starta? Briggs & Stratton InStart® underlättar arbetet och låter dig säga adjö till jobbiga startsnören. Vi har flera olika gräsklippare utrustade med Briggs & Stratton InStart® motor så som Klippo Excellent SE, Klippo Comet SE och Husqvarna LC353VI.

Briggs & Stratton

Inom kategorin utomhusutrustning är Briggs & Stratton världens största producent av luftkylda bensinmotorer. De har en lång historia på över hundra år bakom sig med tillverkning av motorer. Detta har givit dem en välförtjänt plats i toppen på marknaden och det är ofta ett märke som efterfrågas vid inköp av motordrivna maskiner. Motorerna konstrueras och tillverkas i Milwaukee, USA.

Briggs & Stratton InStart

Briggs & Stratton InStart är den perfekta kombinationen av bensinmotorns kraft och en enkel start. Det är slut med ryckande i snöret, prime och choke. Genom ett knapptryck startar gräsklipparen enkelt. InStart drivs av ett Lithium batteri och fulladdas på en timme, vilket sedan ger kraft nog åt över 50 uppstarter. Ont om tid? Med en snabbladdning på tio minuter kan du starta maskinen mer än tio gånger. Lithiumbatteriet är enkelt att plocka bort och sätta dit med ett enkelt klick efter laddning. Briggs & Stratton InStart® sitter nu på maskiner från bland annat Husqvarna, AL-KO och MTD. Och kunderna är nöjda: 93% av de tillfrågade sa att det var lättare än väntat att använda Briggs & Stratton InStart® och 100% svarade att de troligtvis kommer köpa en gräsklippare med InStart nästa gång.

Produkter som används i artikeln

Fraktfritt
Klippo Excellent SE Gräsklippare

Ersatt

Klicka för mer information

Gå till

Relaterade artiklar

MAGASIN

Från hjärtsjukvård till trädgårdsdröm - Villa Wessman