/ Husqvarna Automower® 315X Robotgräsklippare X-Line
MK Åskskydd på köpet
H310-1622.png
H310-1617.png
H310-1613.png
Husqvarna Automower® 315X Robotgräsklippare X-Line
H350-0521.jpg
H310-1622.png
H310-1617.png
H310-1613.png
Husqvarna Automower® 315X Robotgräsklippare X-Line
H350-0521.jpg
H310-1622.png
Utgått ur vårt sortiment
Husqvarna

Husqvarna Automower® 315X Robotgräsklippare X-Line Åskskydd på köpet!

Utrustad med Connect, belysning och GPS
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 9678527-21
Kampanj - Just nu åskskydd på köpet. Erbjudandet gäller t.o.m. 21/5 eller så långt lagret räcker.

Husqvarna Automower® 315X – en premiummodell i X-serien. Den klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1600m², hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 % och klarar av tuff terräng. Som en del av sortimentet i vår förstklassiga X-serie har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar.

Automower® Connect

Automower® Connect ger dig full kontroll över klipparen i din Smartphone. Du kan starta, stanna och parkera klipparen och du kan kontrollera och justera inställningar. Du kan också få larm och spåra din Husqvarna Automower om den blir stulen - oavsett var du befinner dig.

GPS-stödd navigering

Ett inbyggt GPS-system skapar en karta över trädgården, inklusive var begränsnings- och guidekablarna finns utlagda. Husqvarna Automower® registrerar sedan vilka ytor i trädgården den har klippt och anpassar sitt klippmönster därefter. På så vis blir alla delar av gräsmattan garanterat klippta med bästa möjliga resultat.

LED strålkastare

Energisnåla LED-strålkastare för bättre synlighet i mörker. Strålkastarna blinkar om något fel inträffar.

Överlägsen kommunikation

Fungerar med Amazon Alexa och Google Home. Det betyder att allt du behöver göra är att ge den smarta högtalaren instruktioner - så följer Husqvarna Automower® dem.

Vädertimer

Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

Automatisk passagehantering

Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

Klarar av slutningar på upp till 40%.

Stora bredmönstrade däck ger utmärkt drivförmåga även på hala underlag. Klipparen kan klippa i sluttningar på upp emot 40%.

Tre möjliga startpunkter

Ett jämt klippresultat över hela gräsmattan tack vare möjligheten att kunna starta klippningen på tre olika ställen utefter guidekabeln. Ju större gräsmatta desto viktigare och bättre är det med flera startpunkter.

Kontroll av obalans i knivdisken

Känner automatiskt av obalans i klippsystemet som beror på avsaknad av, dubbelmonterade eller böjda knivar.

Spiralklippning

Automatisk funktion där klipparen byter till spiralklippning för att snabbt jämna ut områden med högre gräs.

Punktklippning

Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.

Gummistötfångare

Stötfångare av gummi gör klipparen mer tålig mot upprepade kollisioner med träd, buskar och andra föremål inom arbetsområdet.

Stöldskydd med GPS

Utrustad med stöldskydd via GPS som ger dig noteringar via smarphone, surfplatta eller dator. Gör din Automowerinstallation extra säker och minimerar risken för stöld.

Tillförlitlig

En robotgräsklippare måste vara 100 % tillförlitlig. Husqvarna har lagt 20 år på att utveckla och finslipa sitt klipparkoncept för att uppnå högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, kvalitet och klippresultat, med så låg ansträngningsnivå som möjligt.

Utmärkt klippresultat

Tack vare att Husqvarna Automower® har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

Låg ljudnivå

Tack vare det unika klippsystemet arbetar Husqvarna Automower® oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

Unikt klippsystem

Husqvarna Automower® klipper lite men ofta, vilket ger en vacker och frisk gräsmatta. Den är utrustad med vassa, rakbladsliknande knivar av hållbart kolstål. Knivarna är monterade på en robust knivdisk. Detta innebär både effektiv drift och extremt låg energiförbrukning.

Lyft- och vältsensorer

Om Automower® lyfts eller tippar stoppas klippningen omedelbart. Knivarna roterar på tryggt avstånd från maskinens ytterkant. Om Automower® stöter på ett hinder, stannar den och ändrar riktning, utan att orsaka några skador.

Tål alla väder

Husqvarna Automower® kan vara ute dygnet runt och är konstruerad att fungera korrekt oavsett väderlek och kräver ingen uppsikt. Automower® är utformad för att tåla det tuffa nordiska klimatet utan problem.

 

  • Inga emissioner
  • Stöldskydd
  • Automatisk laddning
  • Låg energiförbrukning
  • Schemaläggning
  • Manuell höjdjustering
  • Utbytbar toppkåpa
  • Flexibel placering av laddningsstationen
Lågspänningskabelns längd 5m
Produktspecifikationer
Maximalt klippområde
1600 m2
Maximal lutning inom arbetsområdet
40 %
Alarm
Ja
Begränsning
Begränsningskabel
Drivkälla
Batteri
Effektförbrukning vid klippning
25 w
Extra knivar som ingår
6
GPS-navigering
yes
Informationspanel
LCD-display med inställningsmeny
Instrumentpanel
LCD
Klippbredd cm
22 cm
Klipphöjd max
60 mm
Klipphöjd min
20 mm
Klippsystem
3 ledade knivblad
Laddsystem
Automatiskt
Ljudnivå
60 dB(A)
Lyftsensor
Ja
Möjliga guidekablar
1 st
PIN-kod
Ja
Smartphone-koppling
GSM/2G+4G
Timer
Ja
Vältsensor
Ja
Ungefärlig klipptid på en laddning
70 minuter
Ungefärlig laddningstid
60 minuter
Vikt
9 kg
Garanti
2 år