Växande urban odlingstrend

Något klättrande, något hängande, något ätbart och något väldoftande. Trenden har inte kunnat undgå någon – city gardening har växt sig starkt. Oavsett om du har en balkong, en stadsträdgård eller en takterrass kan du njuta av att odla dina favoritplantor mitt i storstadens puls.

Gröna vågen 

Allt fler människor väljer att bo i större städer, men att bo centralt utesluter inte möjligheten att få utlopp för kliet i odlingsfingrarna och skapa din egna gröna oas med blommor och odlingar. Under de senaste åren har intresset för city gardening växt. Denna trend har skapat ett behov av bevattningssystem och verktyg för mindre ytor. På Maskinklippet kan vi erbjuda Gardenas City Gardening som specialiserat sig på produkter anpassade just för odlingar på mindre ytor.

Bekymmersfri semester 

Bland produkterna hittas allt från olika självbevattningssystem, jordfuktighetsgivare, verktyg – eller varför inte ett komplett balkongkit? Är du inte en hängiven odlare men har några gröna växter på fönsterbrädan som är i behov av lite extra tillsyn under dina lediga dagar går det även att hitta passande semesterbevattningssystem.

Grön oas

Den gröna trenden ökar inte bara människors välbefinnande, utan även den biologiska mångfalden. Forskningen har visat att stadsodlingar bidrar till en bättre folkhälsa och även till mer effektiv pollinering. Odlingarna skapar också bättre förutsättningar för insektsätande fåglar, något vi människor uppskattar eftersom de reglerar mängden insekter som brukar irritera oss under sommarhalvåret.

Så för dig som står i startgropen att göra staden lite grönare – låt Gardenas City Gardening släppa lös odlaren i dig, oavsett hur litet utrymmet än må vara. Compact gardening är det nya gröna! Hela sortimentet hittar du här.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt