Start / Trädgård / Handredskap för Trädgården / WOLF-Garten e-multi-star® Redskapssystem

WOLF-Garten e-multi-star® Redskapssystem

Stora valmöjligheter med WOLF-Garten senaste e-multi-star redskapssystem!

8 produkter
WOLF-Garten
Nyhet
WOLF-Garten GS 10 eM Grässax e-multi-star®

WOLF-Garten GS 10 eM Grässax e-multi-star®

Passar WOLF-gartens e-multi-star-system

529 kr
Skickas om 3-5 vardagar

Ett handtag flera verktyg!

Sida 1 av 1
1

Allt började med ett \"klick\" med Wolf-Gartens vanliga multi-star sortiment. Nu tas ett kliv framåt med det beprövade multi-star®-systemet till en helt ny nivå:
det första utbytbara batteridrivna e-multi-star®-systemet. Tack vare att batteriet är integrerad i handtaget blir hela systemet lätt och smidigt att hantera och med fem batteridrivna tillbehör blir det ännu lättare under alla årstider till och med till dom lite tuffare jobben. Och självklart kan du fortsätta använda din klassika multi-star® tillbehör med det nya skaftet!

Det ergonomiska batteri-handtaget är grundstenen i systemet och ligger perfekt i handen, det möjliggör enkel hantering i olika positioner - oavsett om du arbetar på marken eller i luften. Det kraftfulla batteripaketet sitter integrerat i handtaget med fem Li-Ion battericeller (18V, 2,5 Ah) ger en drifttid på cirka en timme. Det valfria D-handtaget, som är steglöst justerbar i position och vinkel, säkerställer maximal komfort under arbetet, för att undvika trötthet