Start / Varumärken / 5etta

5etta

Upptäck 5etta – ditt självklara val för högkvalitativa jakttillbehör och friluftsutrustning. Grundat i Sverige 2010, kombinerar 5etta tradition och innovation för att erbjuda pålitliga produkter som möter både jägarnas och friluftsentusiasternas behov. Med 5etta är du alltid redo för nästa äventyr, oavsett var naturen tar dig!

5etta Stolsryggsäck Berge 35
449 kr
I lager
5etta Skyttehandske Djurmo S

Från

199 kr
+Finns i flera varianter
Gå till

5etta

Grundat i Sverige 2010, har 5etta etablerat sig som en ledande aktör på jaktmarknaden. 5etta som började med högkvalitativa jakthandskar skapade med insikten om att varma och torra händer inte bara är en bekvämlighet utan ett avgörande verktyg i jakten, har nu expanderat till ett omfattande sortiment av jakttillbehör och friluftsutrustning. Handskarna, som blev en storfavorit bland jägare över hela Sverige, är särskilt framtagna för det varierande nordiska klimatet och med input från erfarna jägare.

Idag erbjuder 5etta en rad produkter som uppfyller behoven hos den moderna jägaren och friluftsentusiasten. Den populära 5etta snurresäck, den trebenta jaktstolen och flera hundtillbehör är bara några exempel på hur 5etta har utökat sortimentet för att säkerställa att du har allt du behöver, oavsett om du är ute på en skogspromenad i de svenska skogarna eller på en jaktresa i Europa.

Med 5etta är du alltid redo för nästa äventyr, oavsett var naturen tar dig!