El- & Batteriverktyg

Batteriverktyg

El- & Batteriverktyg

Alla Hitachi Li-ion slide batterier är utrustade med ett unikt batterisäkerhetssystem, HPS (Hitachi protection system), som skyddar batteriet mot överbelastning, urladdning och överladdning. Hitachi Li-ion slide batterier klarar upp till 1500 laddcykler.

Läs mer
Visar 57 produkter

Batteriverktyg

Sortering
Tillverkare
Pris
Taggar
Produktfiltrering
Visa fler

Batteriverktyg

Vi erbjuder batteriverktyg från bland annat Hitachi Powertools och vi ger dessutom tre års garanti på alla Hitachi batterier och laddare.  Ingen registrering krävs, utan enbart uppvisande av inköpskvitto räcker som garanti. Hitachi erbjuder ett stort sortiment av batteriverktyg till exempel borrskruvdragare, vinkelslip, sticksåg, bandsåg med mera. Som ett komplement erbjuder vi även Greenworks prisvärda skruvdragare.

Paketpriser

Vi har klara verktygspaket för diverse olika användningsområden – för små som stora projekt. Fördelen är att du kan använda samma batteri till flera olika maskiner inom Hitachis sortiment. Det är smidigt att byta mellan batteriverktygen och Hitachis Li-ion batteri klarar upp till 1500 laddcykler. Det är även utrustat med ett säkerhetssystem som skyddar mot överbelastning, ur- och överladdning för längre hållbarhet.

 

Tips för dig som ska borra i fasaden

Pimpa din pumpa med borrmaskin

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 500kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt