Start / Hem & Fritid / Lampor

Lampor

Ficklampor i alla storlekar och pannlampor för alla aktiviteter. Uppladdningsbara eller med vanliga batterier och från välkända märken som Fenix, Mareld, Petzl och Suprabeam.

7 till att visa...

Visar 24

av 172 produkter
Silva Cross Trail 7R Pannlampa

Silva Cross Trail 7R Pannlampa

600 Lumen

689 kr
I lager
Petzl PIXA 3 Pannlampa

Från

809 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Sida 1 av 8
12345678

Lys upp din tillvaro!

I vårt långa land är vi vana vid att det många månader om året är mörkt stora delar av dygnet. Det betyder dock inte att man bara måste hålla sig inomhus där lamporna lyser utan med en bra och smidig ficklampa eller pannlampa kan vi fortsätta leva våra liv som vanligt, trots mörkret.
Ficklampor finns det i många olika modeller och utföranden, en del mindre för att du enkelt ska kunna ha dem med dig i fickan, en del större för att ge längre räckvidd och med möjlighet att styra styrkan på ljuset för dina behov.
Många har smidiga fästen så du enkelt kan bära med dig den i ditt bälte eller på ryggsäcken när du är ute och vandrar.
Pannlamporna finns i minst lika många olika varianter. Med vitt ljus, rött ljus, mer eller mindre lumen och en del är dessutom vattentäta och har möjlighet att ställa ljusstyrkan och spridningen på ljusflödet.
De flesta lamporna har även smidig uppladdning via kabel så du slipper tänka på att byta batterier.
Oavsett om du väljer en ficklampa eller en pannlampa så kommer den att lysa upp i din tillvaro även när mörkret tränger sig på.