Lövblås, Lövsug & Tillbehör

Lövblåsar & Lövsugar

Lövblås, Lövsug & Tillbehör

Lövblåsar från Husqvarna, Stihl, AL-KO, MTD m.m. En kraftfull lövblås gör arbetet enkelt och visste du att du kan använda lövblåsen året runt?

Läs mer
Visar 48 produkter

Lövblåsar & Lövsugar

Sortering
Produktfiltrering
Drivkälla
Tillverkare
Lövblås/lövsug
Pris
Visa fler

Lövblås

En lövblås är den ultimata städmaskinen – året runt. Givetvis förknippar man främst lövblåsar med orangea, fallande löv på hösten men den är även effektiv övriga delar av året. Blås bort den första snön på altanen, grusen på våren, rensa hängrännorna eller städa garaget med hjälp av sugfunktionen som vissa lövblåsar är utrustade med. Användningsområdena är många utöver det traditionella lövblåset. Glöm inte att använda ett par skyddsglasögon för att undvika att du får skräp i ögonen när du arbetar. Vill du veta mer om hur du använder lövblåsen året runt? Klicka här.

Stort sortiment

Maskinklippet erbjuder ett noga utvalt sortiment av lövblåsar i olika prisklasser från varumärken som Husqvarna, Stihl, MTD, Gardena och AL-KO. Sortimentet är brett med alltifrån den mindre villablåsen till den för professionellt bruk. Är du osäker på vilken modell som passar dina behov bäst så är du välkommen att kontakta vår kunniga support via chatt, mail eller telefon så hjälper vi gärna till.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev!Fraktfritt över 1000kr
100% nöjd kund
Kunnig support
Du har 0 produkter att jämföra Jämför nu Rensa listan Du kan inte jämföra fler än 4 produkter samtidigt