Start / Trädgård / Lövblås, Lövsug & Tillbehör / Lövblås & Lövsug

Lövblås & Lövsug

Lövblåsar från Husqvarna, Stihl & MTD m.m. En kraftfull lövblås gör arbetet enkelt och visste du att du kan använda lövblåsen året runt?

Tillbehör lövblåsar
Tillbehör lövblåsar
6 till att visa...

Visar 24

av 83 produkter
Stihl
Fraktfritt
Stihl BR 200 Lövblås

Stihl BR 200 Lövblås

Perfekta villablåsen

4 189 kr4 671 kr
I lager
Stihl
Fraktfritt
Stihl BG56 Lövblåspaket
3 995 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 4
1234
Man vs Machine och Räfsa vs Lövblås
Använd lövblåsen under alla årstider
Tillbehör lövblåsar

Lövblås

En lövblåsare är den ultimata städmaskinen – året runt. Givetvis förknippar man främst lövblåsar med orangea, fallande löv på hösten men den är även effektiv övriga delar av året. Blås bort den första snön på altanen, grusen på våren, rensa hängrännorna eller städa garaget med hjälp av sugfunktionen som vissa lövblåsar är utrustade med. Användningsområdena är många utöver det traditionella lövblåset. Glöm inte att använda ett par skyddsglasögon för att undvika att du får skräp i ögonen när du arbetar.

Stort sortiment

Maskinklippet erbjuder ett noga utvalt sortiment av lövblåsar i olika prisklasser från välkända varumärken. Sortimentet är brett med alltifrån den mindre villablåsen till den för professionellt bruk. Är du osäker på vilken modell som passar dina behov bäst så är du välkommen att kontakta vår kunniga support via chatt, mail eller telefon så hjälper vi gärna till.