/ Ctek Lithium Xs Batteriladdare
Ctek Lithium Xs Batteriladdare
Ctek Lithium Xs Batteriladdare
Ctek Lithium Xs Batteriladdare
-0%
Ctek

Ctek Lithium Xs Batteriladdare

För laddning av litiumjärnfosfatbatterier
2 083 kr
Webblager - Skickas om 3-5 vardagar
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 9452010

LITHIUM XS är en batteriladdare som styrs av en avancerad mikroprocessor och som är speciellt konstruerad för att ladda och underhålla litiumjärnfosfatbatterier (LiFePO4) — och maximera deras prestanda och livslängd. Med tillgång till upp till 5 A laddström är LITHIUM XS extremt flexibel och kan ladda LiFePO4 -batterier på från 5 Ah till 60 Ah och underhålla upp till 120 Ah.
Användningen är enkel och laddningen startar direkt vid anslutning. Batteriet behöver inte kopplas bort från fordonet. När laddningen börjar, återställer LITHIUM XS automatiskt eventuella elektroniska lågspänningsskydd (Battery Management System). Laddningen kan alltid manuellt startas om med knappen "Reset".
LITHIUM XS är en helautomatisk "connect and forget"-laddare med 8 laddningssteg, inklusive en testsekvens som visar om LiFePO4-batteriet kan ta emot och behålla laddning, ett unikt maximeringssteg för att återställa den fulla kapaciteten och patenterad underhållsladdning för att garantera maximala egenskaper även efter flera månader utan att batteriet använts. LITHIUM XS är stänk- och dammtålig (IP65), är lätt och säker att använda, skyddar fordonselektroniken, är gnistfri, erbjuder skydd mot inkoppling med fel polaritet och är kortslutningssäker. LITHIUM XS med 5 års garanti.

CTEK original nr: 56-899Batteri volt12
Elanslutning volt230
Kapacitet Ah50-60
Laddström Amp5 A
Mått LxBxH mm168x65x38
SkyddsklassIP65
Vikt kg0,6
Produktspecifikationer
Batterispänning
12 V