Batteriladdare

Batteriladdare från kända tillverkare som garanterar ett gott resultat. Vi har smarta laddare anpassade för dagens batterikrävande fordon.

Batterier
Batterier
Starthjälp
Starthjälp
Tillbehör Batteriladdare & Starthjälp
Tillbehör Batteriladdare & Starthjälp
15 till att visa...
A
A

Visar 24

av 111 produkter
Stiga EC 415 S Batteriladdare

Stiga EC 415 S Batteriladdare

668 kr
I lager
Sida 1 av 5
12345
Ladda maskinparken med batterier
Fyra skäl att välja en batteridriven motorsåg
Batteriförvaring - så bör du förvara dina batterier

Sköt om batteriet så blir livslängden längre
Här hittar du smarta batteriladdare som passar både bilen, motorcykeln och åkgräsklipparen. Vi har smarta bilbatteriladdare för dagens batterikrävande fordon, exempelvis CTEK-laddare som är avsedda för fordon med lite större batterier eller med start och stoppfunktion. De både laddar, rekonditionerar och underhållsladdar batteriet. Vi har också batteritillbehör som batteriövervakning och laddkablar. För att förlänga batteriets livslängd bör du ta för vana att regelbundet underhållsladda batteriet, även om fordonet inte uppvisar något tecken på att batteriet är dåligt laddat.

Gamla batteriladdare
Som tur är finns det sedan flera år moderna, intelligenta batteriladdare som underhåller ditt batteri på ett perfekt sätt via en processor som styr spänningsnivån. De mest avancerade laddarna mäter batteriets behov och kan även ”motionera” batteriet genom att ladda ur och ladda upp i regelbundna cykler. Den gamla typen av batteriladdarna ger en linjär transformering av spänningen som inte tar hänsyn till varken temperatur, laddningsbehov eller tid. Det är inte bra, eftersom ditt batteri behöver exakt rätt spänningsnivå och laddningscykel för att nå full laddning. För ett vanligt 12V bilbatteri är rätt laddning runt 14,4–14,7 volt.