/ Ctek Time To Go Batteriladdare T
Ctek Time To Go Batteriladdare T
Ctek Time To Go Batteriladdare T
Ctek Time To Go Batteriladdare T
-0%
Ctek

Ctek Time To Go Batteriladdare T

Helautomatisk laddare
1 790 kr
Webblager - Skickas om 3-5 vardagar
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 9452050

Med CTEK:s unika funktion TIME TO GO behåller du kontrollen och kan planera din dag eftersom den återstående laddningstiden kan förutses med stor precision. MAXIMERA BATTERIETS PRESTANDA CT5 TIME TO GO är baserad på svensk ingenjörskonst och erbjuder maximerad livslängd och prestanda för alla fordonsbatterier på 12 V. Du kan se till att ditt batteri alltid är i gott skick, även på vintern, och du kan till och med rekonditionera ett urladdat batteri om du råkar lämna det obevakat. CT5 TIME TO GO är lättanvänd och helautomatisk – tekniken övervakar batteriet och vidtar de åtgärder som behövs för att sköta om just ditt batteri. 

FULL KONTROLL ÖVER LADDNINGSTIDEN CT5 TIME TO GO är den enda laddaren på marknaden som kan meddela dig när batteriet är redo för användning. 

En rad LED-lampor indikerar de olika laddningsfaserna och hur lång tid det tar innan batteriet är tillräckligt laddat. Det finns dessutom indikatorer som meddelar när det är säkert utföra ett startförsök (TRY) och när batteriet är tillräckligt laddat för att åka iväg (GO).Batteri volt12
Elanslutning volt230
Kapacitet Ah20 - 160
Laddström Amp5,0
Mått LxBxH mm165x61x37
SkyddsklassIP65
Vikt kg0,5
Produktspecifikationer
Batterispänning
12 V