Borr

Borr för olika typer av material som exempelvis specialborr, hålsågsborr , flatborr eller hammarborr. Styckvis eller i kit med flera olika borr. Flera kända märken som Bosch, Hawk och Metabo.

Borrmejslar
Borrmejslar
Chuckar
Chuckar
Hålsågar
Hålsågar
Radialborstar
Radialborstar

Visar 24

av 108 produkter
Duab Stämhylsa med borr 6mm

Duab Stämhylsa med borr

Från

149 kr
+Finns i flera varianter
Gå till
Bosch Borr Expert Powerchange Carbide 7,15X105mm
129 kr
I lager
Sida 1 av 5
12345

Välj rätt borr för dina behov.

De 4 vanligaste borrtyperna är metallborr, betongborr, träborr och universalborr.
Sedan finns även specialborr som specifikt är avsedda för en viss typ av användningsområdet som tex borra i kakel eller håltagning för elkontakter i vägg.
Det är inte alltid lätt att se på borret vad det är avsett för så nedan kommer några saker som kan hjälpa dig att reda ut det.
Träborren har en spets längst ut på borret för att hålla borret på plats i träbiten innan skären tar.
Metallborr är oftast mörkare i färgen som gör att man kan särskilja dem och saknar spetsen i toppen som exempelvis träborren har.
Betongborren har en hårdare spjutliknande spets längst upp i toppen för att den enklare ska kunna ta sig igenom hårt material.
Sedan finns det bästa av två världar - Universalborren som har egenskaper från både träborren, metallborren och betongborren, den har en hårdare spets från betongborren och de vassa skären från träborren. Med detta kan du nästan såga i alla typer av material utan större problem.