Start / Maskiner & Verktyg / Rengöringsmaskiner / Högtryckstvättar / Stihl Högtryckstvätt

Stihl Högtryckstvätt

Kraftfulla, pålitliga och effektiva - Stihls högtryckstvättar är oumbärliga verktyg för rengöringsbehovet hemma eller på arbetsplatsen. Med högpresterande egenskaper och användarvänlig design levererar dessa maskiner en överlägsen rengöringsupplevelse som sparar tid och ansträngning.

Hetvattentvättar
Hetvattentvättar
Husqvarna Högtryckstvätt
Husqvarna Högtryckstvätt
Kallvattentvättar
Kallvattentvättar
bar
bar

Visar 24

av 13 produkter
Rengöringsmedel på köpet!
Stihl Re 130 Plus Högtryckstvätt

Stihl Re 130 Plus Högtryckstvätt

Testvinnaren

4 940 kr
I lager
Rengöringsmedel på köpet!
Stihl RE 130 Högtryckstvätt Villapaket
6 195 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 1
1

Stihls högtryckstvättar är utformade för att hantera de tuffaste rengöringsuppgifterna med lätthet och precision. Med innovativa teknologier och högkvalitativa komponenter garanterar de en kraftfull vattenstråle för att effektivt avlägsna smuts, olja och fläckar från alla ytor. Dessutom erbjuder de olika modeller och tillbehör för att möta specifika behov, vilket gör dem mångsidiga och anpassningsbara för olika användningsscenarier.

Oavsett om du behöver rengöra din trädgårdsmaskin, fordon, terrass eller fasad, kan du lita på Stihls högtryckstvättar för att leverera enastående resultat varje gång. Med deras robusta konstruktion och pålitliga prestanda är de det perfekta valet för både professionella användare och hemmafixare som söker en högkvalitativ rengöringslösning som varar över tid. Med Stihl får du inte bara en högtryckstvätt, du får en pålitlig partner för att hålla dina ytor rena och snygga år efter år.